Засоби самозахисту

Засоби самозахисту

104 Новости Винницы

Дедалі більше людей цікавляться темою самооборони. Необхідність забезпечити безпеку себе та своїх близьких – основний інстинкт, який керує людським життям. Один із найпрактичніших засобів самооборони — електрошокер.

Електрошокер – ефективний засіб самооборони

У магазинах представлений широкий вибір паралізаторів різних розмірів, якості та конструкції. Який вибрати? Завдання непросте, адже кожен з них має невід’ємні переваги.

Засоби самозахисту

Почати слід із питання, що таке електрошокер?

Електрошокер — це електрична зброя, яка використовується для самооборони. Його мета – паралізувати нервову систему людини та викликати короткочасний параліч. Електрошокери через їх ефективну дію є одним із найефективніших засобів самооборони. Людське тіло складається переважно з води, тому воно добре проводить електрику. Може статися так, що при одному погляді на електрошокер менш впевнений агресор відмовиться від атаки і не нагнітатиме конфлікт.

Види паралізаторів

На ринку представлені різні типи пристроїв, які можуть спантеличити людину, абсолютно незнайому з цією темою, тому перш ніж починати пошук гаджета для самооборони, варто прочитати керівництво, що пояснює основні переваги паралізатора.

Стандартні компактні електрошокери

Це найпопулярніші пристрої серед людей, які шукають аксесуари для самооборони, і не дарма:

  • хороше співвідношення ціни та якості,
  • мобільність,
  • габарити,
  • висока напруга цих електрошокерів – найважливіші переваги.

Користувач завжди може покласти їх у сумочку, кишеню, рюкзак і бути у безпеці у будь-якій ситуації. Вони потребують тісного контакту з нападником, але працюють через товстий шар одягу. Вони часто мають системи захисту від ураження електричним струмом у вигляді спеціалізованих шнурків. Після того, як користувач випустить електрошокер з рук, він перестане працювати. Ця система захистить від можливої ​​атаки електрошокер його власника.

Електрошокери, заховані у повсякденних предметах

Телефон, ліхтарик або помада можуть приховати гаджет самооборони. Це лише приклади предметів, у яких заховані електрошокери. Безперечним плюсом є те, що такий електрошокер ніколи не викличе підозр. Агресивна людина з поганими намірами також може виявитися людиною, яка зустрінеться в Інтернеті, наприклад, на сайті знайомств або тематичному форумі.

Тазери – сучасні паралізатори

Зазвичай вони мають дальність дії за кілька метрів. Завдяки тазерам можна уникнути прямого контакту із нападником. Електроди з гачками встромляються в тіло людини і генерують високу напругу, виводячи з ладу людини, проти якої був застосований електрошокер.

Багатофункціональні паралізатори

Існують різні комбінації засобів самозахисту, які складають системи 2-1 або навіть 3-1. Дубинка у поєднанні з електрошокером, електрошокер з перцевим балончиком та ліхтарик – лише приклади. Чи забезпечують вони велику безпеку? Зрозуміло, достатньо відповідного використання перцевого балончика або електрошокера, але багатофункціональний пристрій може посилити переважний ефект.

 

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com