Яскраві ілюмінації та фотозони: святкова Вінниця напередодні Нового року. Фоторепортаж

85 Новости Винницы

Напередодні новорічних свят центр Вінниці прикрасили у святкову ілюмінацію. Підсвічені фасади будівель, дерева. По Соборній курсує прикрашений у новорічну тематику громадський транспорт.

На майдані Незалежності, перед будівлею міської ради традиційно встановили три велетенських зірки, які яскраво мерехтять вночі. Саму будівлю міської ради прикрасили гірляндами та сніжинками.

Також на майдані Незалежності традиційно встановили Різдвяний Вертеп. В будиночку – фігурки біблійних героїв. Зокрема – Марії, Йосипа та маленького Ісуса.

Площу біля фонтана «Равлик» облаштували кількома фотозонами з новорічною тематикою. Також встановили ілюмінації – феї, великі подарунки та металеву ялинку, яку підсвітили світлодіодними стрічками. На площі є окрема фотозона – засніжена лавка.

На площі Ліверпуль встановили металеву конструкцію «2021» з оленями. Також є фотозони, біля яких встановили великого бика та їжака.

На Соборній прикрасили також будівлю суду – на балконах ялинки, а фасад у гірляндах. , а на балконах, що на кожному поверсі – встановили ялинки.

Вежу, що на Європейській площі, також прикрасили до Нового року. Біля годинника облаштували двох янголів, які яскраво світяться у темну пору. Нагадаємо, у Вінниці цього року відмінили Різдвяний ярмарок, який традиційно проводили на площі біля Вежі.

Хоч і в Центральному парку цього року без ялинки, однак там теж святкова атмосфера. Від двох входів – зі сторони вул. Грушевського та вул. Хлібної – висять ілюмінації: дощик та сніжинки.

А от де найбільша кількість охочих сфотографуватися – біля конструкції «2021», які встановили на сходах біля головного входу до Центрального парку. Велетенські цифри яскраво підсвічуються вночі.

Більше фото в слайдері.