Які подарунки можна подарувати колегам?

75 Новости Винницы

Розглянемо які подарунки колегам дозволимо дарувати деякі правила ділового етикету.

Що може порадувати колектив?

Ділові подарунки повинні бути корисними, де немає нічого, що без діла збиратиме пил на полиці. Подарунки колегам обирають з урахуванням типу колективу та специфіки роботи підприємства. Грошова винагорода, зайвий відгул, виїзд на барбекю, квитки на цікавий захід можуть стати несподіванкою приємним відтінком. Але слід пам’ятати, що заходи та поїздки є гарним варіантом, якщо вони проходять замість робочого дня. Наприкінці ситуацій колеги можуть не радіти таким пропозиціям так, як хочуть проводити свій вільний час за власним бажанням. У категорії елітних подарунків з’явився тренд – дарувати продуктові набори та делікатеси. Це можуть бути брендові макарони, пряники, солодощі. Особливі клієнти та партнери не здивуються коли отримають фрукти у гарній кришталевій вазі для жіночого колективу та варених раків для чоловіків. Групи там, де багато дівчат сподобається фотосесія чи візаж замість роботи. Для таких заходів запрошують хорошого фотографа, який може підкреслити всю красу жіночої частини колективу. Для чоловічої частини колективу можна підібрати аксесуари без логотипу та бренду. Чашка з логотипом – один із ідеальних подарунків! Ви можете замовити друк логотипу на чашках у Києві та приємно здивувати людину цим подарунком!  

Які подарунки можна подарувати колегам?

Як подарунок підходить:• Гаманець зі шкіри; •чашка; • парасолька; • візитниця чи ключниця; • жорсткий диск зовнішнього типу. Не зайвими будуть корисні прилади та комплектуючі деталі до них. Вибирати ділові подарунки треба задовго до заходу, особливо коли вони виготовляються на замовлення, а замовляєте більше десятка комплектів.

Ділові подарунки входять до антирейтингу

До списку найгірших рішень увійшли такі подарунки колегам:

1. Продукція із брендом компанії.

2. Кепки, футболки, ручки та блокноти.

3. Одяг. Рукавички, шкарпетки, шалі та майки.

4. Дискети, флешки та диски також виходять з моди.

Що подарувати колегам на їхнє професійне свято?

До вибору подарунків колективу можна підійти з творчої точки зору.

Актуальними можуть стати такі варіанти:

1. Сертифікат для придбання літератури в інтернеті.

2. Квитки до театру на концерти та на професійні заходи.

3. Оплата навчальних курсів та онлайн тренінгів

4. Різні майстер-класи.

Вибір подарунків для колективу має враховувати характер відносин між людьми, сферу їхньої роботи, вік та переваги. Дуже багато залежить від керівника колективу та виділеного бюджету. Якщо немає бажання вигадувати індивідуальні подарунки, краще зазирнути в інтернет-магазин, де будуть представлені різноманітні творчі речі, які виглядають не лише стильно, а й будуть корисними для кожного члена колективу.

Які подарунки можна подарувати колегам?