Як вибрати якісні броньовані двері?

Як вибрати якісні броньовані двері?

44 Новости Винницы

Броньовані двері є складною конструкцією, що має надійні системи захисту від злому, вогнепальної зброї, вогню та диму.

Сфера застосування броньованих дверей

Броньовані двері встановлюють на об’єктах, яким потрібний підвищений захист від різних факторів. Такі двері монтують у приватних будинках, у комерційних установах, у банках, на складах, у гаражах та інших об’єктах.

Броньовані двері є металевим полотном, додатково посиленим і оснащеним спеціальними запірними пристроями. Наприклад, багато виробників броньованих дверей додають до складу виробу скло або пісок, завдяки яким полотно набуває максимальної міцності та ударостійкості.

Існує окремий вид броньованих дверей – куленепробивні. Для виготовлення виробники використовують листи металу, товщина яких від трьох міліметрів і більше.

Як вибрати якісні броньовані двері?

Як вибрати якісні бронедвері?

Основні характеристики

Вибираючи броньовані двері, слід звернути увагу на такі нюанси:

  • Товщина полотна. Для виробництва таких моделей підходять листи завтовшки не менше двох з половиною міліметрів. З метою надання основної конструкції привабливого зовнішнього вигляду верхній шар покривають облицювальним матеріалом.
  • Способи кріплення коробки. Для броньованих дверей використовують подвійні коробки, кріплення якої виконують в обхват дверного отвору.
  • Тип дверних петель. Найбільш підходящий варіант для таких дверей – приховані петлі.
  • Навіси. З метою унеможливлення зняття дверного полотна, броньовані двері додатково обладнають протизнімними пристроями.
  • Замки. У продажу представлені замкові пристрої різних класів зламостійкості. Показник зламостійкості дверей є величиною, що виражається в кількості часу, який може знадобитися для розтину замка.Зрозуміло, що вище цей показник, то більша впевненість господарів. Останнім часом чудово зарекомендували себе замки, які замикають блок одночасно у чотирьох напрямках.

Надійні броньовані двері обов’язково включають усі перелічені складові. За відсутності навіть одного пункту з перерахованих вище, модель втрачає статус броньованої і переходить у розряд стандартних дверей.

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com