Як вибрати тротуарну плитку

Як вибрати тротуарну плитку

65 Новости Винницы

При виконанні мощення важливо подумати, яка тротуарна плитка найкраще підійде. Важливо вирішити для себе або для свого клієнта, яке саме покриття буде найкращим. Кожен тип матеріалу має унікальні характеристики та стиль. Деякі – більш зносостійкі, в інших – більше колірних варіацій, і часто обробка поверхні одного матеріалу може відрізнятися від іншого.

Як вибрати тротуарну плитку

Яку вибрати тротуарну плитку

Натуральний камінь

Існує багато типів каменю, але немає нічого кращого за природний камінь. Він існує вже тисячі років, і багато з сучасних чудес світу будуються за його допомогою. Його вистачає на роки, і він прослужить ще багато років, якщо воно гарної якості. Кольори в натуральному камені були створені в землі, а не в результаті штучного процесу, тому результати неймовірно складно відтворити руками та очима. Натуральний камінь часто вважається продуктом, що перевершує його бетонний аналог з низки причин:

  • Згодом він не старіє.
  • Кольори ніжні та різноманітніші.
  • Морозостійкі, ніж бетон.
  • Легше чистити.
  • Вважається ціннішим і може навіть підвищити цінність власності.

Оскільки всі камені унікально сформовані під шарами землі, вони не будуть однаковими. Кожна плитка міститиме власні унікальні багатошарові візерунки та прожилки, що означає, що технічно кожен проект буде унікальним. Процес видобутку природного каменю набагато екологічніший, ніж процес виробництва бетону.

У процесі виробництва бетону під час формування використовуються неймовірно високі температури, через які в атмосферу викидається велика кількість CO2. Так що ті, хто дбає про навколишнє середовище, також можуть віддати перевагу натуральному каменю.

Плитка з пісковика

Ця непідвладна часу плитка є найпопулярнішим імпортним матеріалом, доступним на ринку. Завдяки величезній різноманітності кольорів, оздоблення поверхні та загальнодоступності тротуарна плитка з пісковика залишається неймовірно популярним матеріалом для роботи. Пісковики складаються з крихітних зерен, які скріплюються цементним матеріалом, який зазвичай складається з кремнію. Саме цей силіконовий цемент визначає, наскільки пружним є матеріал.

Плитка з викопного кремнію

Кремній – міцний матеріал, тому пісковик може бути дуже твердим каменем. Справа в тому, наскільки щільно упаковані ці молекули кремнію. Чим щільніше вони упаковані, тим твердіший матеріал. Природний пісковик кольору веселки є м’якшим матеріалом для роботи. Він може бути будь-якої кількості кольорів, і в результаті саме це надає плитам такого різноманітного кольору: від сірого до яскраво-червоного. Хоча і є відмінності у кольорі та складі, піщаник дуже міцний та міцний. Плюси:

  • Яскраві кольорові візерунки та малюнки для кожної окремої плитки.
  • Величезний вибір кольорів та стилів.
  • Широка доступність.
  • Легко працювати в плані різання та укладання.
  • Витримує негоду та мороз.
  • Бруд видаляється порівняно легко.
  • Тримається все життя, додаючи вартості власності.

Розглянувши всі варіанти продукції та її опис, можна зробити вибір.

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com