Як вибрати оригінальний подарунок?

130 Новости Винницы

Напередодні будь-якого свята ми даруємо або отримуємо подарунки: десятки подарунків нашим близьким, колегам, партнерам і навіть клієнтам.

Варто відзначити, що ритуал дарування подарунків — один з найдавніших у світі! Однак якщо для одних святкові клопоти, в тому числі і вибір подарунків, приносять лише задоволення і хвилювання, то для інших вся ця передсвяткова «суєта» може здатися повною катастрофою, що забирає всі сили і гроші. Не знаєте де вибрати оригінальний подарунок для близьким вам людей? Великий вибір красивих та оригінальних подарунків в магазині darunok.ua

У цій статті ми поговоримо про те, як вибирати подарунки таким чином, щоб вони приносили задоволення як дарувальнику, так і одержувачу.

Як вибрати оригінальний подарунок?
Останнім часом багато людей стикаються з думкою, що подарунок повинен відображати благополуччя людини. Більш того, багато хто вважає, що подарунок обов’язково повинен бути дорогим, розкішним, «виглядати дорого». Так дорого, що його можна собі дозволити тільки раз на рік.

З цієї точки зору мета ритуалу «дарування та отримання» сильно спотворена.

Наші предки розглядали обмін подарунками один з одним як спосіб висловити найкращі побажання, добрі наміри, любов і турботу. І з тих пір призначення подарунка залишилося колишнім.

Звичайно, подарунок може служити матеріальною цінністю, але ця цінність не повинна бути підставою для вибору. Візьмемо, наприклад, той факт, що гроші часто вибираються в якості подарунка. На мій погляд, ніяка сума грошей не може виступати в якості подарунка, так як при покупці реального подарунка  ваші гроші в предмети, які наповнють певним сенсом, тим самим здійснюючи їх сакралізацію.

Гроші самі по собі не мають священного значення і є предметом повсякденного життя. Отже, постарайтеся позбутися від думки, що подарунок дорівнює грошам.

Ритуал вибору подарунка-невід’ємна частина будь-якого свята.

Коли вас просять купити «цю річ в цьому місці за цією ціною», красивий ритуал дарування втрачає свою емоційну цінність, і подарунок перетворюється в дарування.

Якщо при виборі подарунка ви відчуваєте сильний внутрішній опір, пов’язане з тим, що вас турбує, що про вас можуть подумати, вважайте, що, підносячи подарунок, ви в першу чергу приносите задоволення собі.

Якщо ця тривога стосується ваших родичів або колег, пам’ятайте, що ви не можете виправдати всі очікування, і неможливо догодити всім! З цієї причини постарайтеся налаштуватися на свої власні бажання і потреби і не прагнете «підкорятися». Але, в той же час, прислухаючись до власних бажань, не забувайте враховувати бажання ваших близьких: подарувати дружині сковороду, коли вона не цікавиться кулінарією, буде поганою ідеєю.

Якщо у вас немає достатніх коштів, щоб купити такий подарунок, який би ви хотіли подарувати, який, як ви вважаєте, людина заслуговує, але підійдіть до вибору оригінально – завжди можна внести сенс або гумор в недорогий подарунок.

Зрештою, можна приготувати і звичайний подарунок, красиво його упакувавши. Або упакувати в безліч коробок або обернути незліченною кількістю паперу. Нехай короткочасне розпакування подарунка з очікуванням чогось незвичайного, але воно теж може принести почуття приємного очікування і сюрпризу.

Подарунки для дітей виразно виділяються на тлі інших і заслуговують окремої згадки. Діти як ніхто інший відчувають священний сенс подарунка. Подарунок для них-це диво, тому ніколи не варто дарувати його дітям заздалегідь або після закінчення свята. Навіть якщо немає можливості дати дитині саме те, про що він мріє прямо зараз, ні в якому разі не залишайте його без чарівництва в новорічну ніч.

Дитина буде щасливий отримати будь-який подарунок, який йому піднесуть з любов’ю і увагою. І, звичайно ж, на день народження або інше якесь-небудь свято, що стосується дитини, не варто йому дарувати одяг або взуття – це не приносить задоволення дитині.

Підводячи підсумок, хочу сказати немає ніякої універсальної Інструкції про те, як вибрати подарунок. Використання вашої інтуїції, а також вміння враховувати почуття і бажання людини, для якого ви вибираєте подарунок, є кращими інструментами для допомоги у виборі подарунків.

Пам’ятайте, що мета подарунка — перш за все досягти гармонії між дає і отримує.