Як вибрати надійний тепловізор

Як вибрати надійний тепловізор?

62 Новости Винницы

Як вибрати надійний тепловізор? InfiRay розвивається як глобальний бренд, орієнтований на споживчі тепловізори, відомі на ринку як Xeye. InfiRay пропонує ультра-чітку візуалізацію, передові тепловізійні технології і, крім того, основні цінності включають в себе: видатні функції і ергономіку, провідну в галузі надійність, гарантію і підтримку.

Як вибрати надійний тепловізор

Тепловізори InfiRay в найвищому стандарті
Пристрої оснащені сучасною оптики, здатна виявляти об’єкти на дуже великі відстані, деякі прилади також мають:

  • вбудовані функції запису,
  • тривалий час роботи,
  • безліч колірних палітр,
  • HD екрани з високою роздільною здатністю,
  • датчики 50 Гц в дозволах 384 × 288 і 640 × 512.

WIFI потокове відео в реальному часі і підключення до блютуз і відстеження гарячих точок. Тепловізори InfiRay мають величезну кількість переваг. Вони дозволяють з високою точністю і мінімальними витратами часу стежити за тваринами і контролювати їх. У нас Ви можете придбати тепловізори для мисливців за найвигіднішими цінами. Ціна на тепловізійні камери InfiRay значно нижче зарубіжних аналогів. Тому якщо ви вирішили купити тепловізори infiray, то можете бути впевнені в якості та надійності. Тепловізійний приціл InfiRay розроблений в Німеччині і може застосовуватися в будь-яких кліматичних умовах.

Як вибрати надійний тепловізор

Новітній датчик VOx

Висока якість зображення стало можливим завдяки датчику VOx, який відображає докладні зображення з використанням високоякісної і великий германієвої оптики, яка вас зачарує. У деяких моделях датчик охолоджується металевим радіатором на дні, що ще більше покращує зображення при тривалих спостереженнях.

Чому обирають прилади нічного бачення?

Як вибрати надійний тепловізор? Тепловізори мають велику перевагу в тому, що їх можна використовувати в будь-який час, оскільки їм не потрібен зовнішній джерело світла, вони виявляють теплове випромінювання або теплову сигнатуру, які випромінюють об’єктиви і перетворять їх в теплові зображення. Вони можуть використовуватися в закритих або відкритих просторах в будь-який час і використовуватися в багатьох різних додатках: відстеження поранених тварин і інші сценарії полювання, навіть для багатьох додатків, не пов’язаних з полюванням. Infiray, прагнучи задовольнити очікування ринку, послідовно випускає нові поліпшені тепловізійні монокуляри з більш високою продуктивністю, які забезпечують відмінні і чіткі зображення на ринку з року в рік.

Розклад руху транспорту: Винница-Казатин-Винница