Як вибрати глянсову кухню

Як вибрати глянцову кухню

46 Новости Винницы

Складно підібрати кухонні меблі, яка відповідає всім вимогам в плані функціональності і має чудовий зовнішній вигляд. Дане питання особливо актуальне для власників маленьких квартир, оскільки громіздкі гарнітури візуально зменшують кубатуру приміщення.

Створити затишок і забезпечити максимальну зручність в зберіганні продуктів і приготуванні страв допоможе глянцева кухня, виготовлена ​​на замовлення.

Як вибрати глянсову кухню

У чому переваги глянсовою кухні

Глянцевий кухонний гарнітур виглядає дуже ефектно. Такі меблі ідеально вписується в сучасний інтер’єр. Глянцевий кухня створює не просто затишну, а шикарну обстановку.

Такі меблі є ідеальним рішенням для малогабаритних приміщень. Блиск візуально робить громіздку меблі легшою. Вона візуально розширює простір.

Що відображає ефект глянсової поверхні допомагає зробити світлим навіть темне приміщення.

Кухонні меблі завдяки гладкій поверхні не вимагає складного догляду. Забруднення легко видаляються вологою м’якою тканиною без застосування спеціальних засобів.

Яку глянсову кухню вибрати? Кухні які не вимагають складного догляду.

Глянцеві фасади високої якості не бояться вологи і стійкі до механічних пошкоджень. Це гарантує довговічність кухонного гарнітура.

Як правильно вибрати колір глянсовою кухонних меблів

Кольорове рішення — це вибір, який залежить від особистих переваг. Однак правильно підібраний колір меблів може підвищити її практичність. Варто врахувати маленькі хитрощі.

Плями від води, сліди від пальців та інші забруднення практично не помітні на світлих глянсових поверхнях. Максимально практичні глянцеві фасади з ефектом перламутру.

На модних кольорових поверхнях дуже помітні навіть найменші забруднення. Щоб меблі бажаного відтінку радувала, краще віддати перевагу фасадам з кольоровим принтом або з розлученнями.

Глянсову кухню темного кольору не радять вибирати тим господиням, які люблять готувати. На таких меблів видно навіть найменші плями: сліди від води, відбитки пальців та ін. Темні тони видають також механічні пошкодження у вигляді подряпин.

Глянцева кухня під замовлення

Виробник пропонує виготовлення глянцевих кухонь під замовлення. Співробітники меблевої фабрики знають всі секрети створення бездоганної меблів і допоможуть зробити кухню максимально практичною і затишною.

Продукція виробляється з матеріалів високої якості з урахуванням індивідуальних побажань замовника.

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com