Як правильно обитати ОРХІДЕЮ

138 Новости Винницы

Купівля орхідеї – справа серйозна, майже як покупка машини, телевізора, кішки або собаки. Від того наскільки здорово рослина багато в чому залежить його і ваша доля – чи станете ви завзятим орхидеистом, натхненним красою і міццю свого першого вихованця, або вас спіткає розчарування разом із загибеллю придбаного рослини.

Любите квіти, а конкретніше орхідеї? Купити Орхідею з доставкою по всій Україні Ви можете в інтернет магазині «Орхидеи Мира». Орхідеї — це найкращі квіти!!!

Як правильно обитати ОРХІДЕЮ
Отже, щоб орхідея жила довго і щасливо, радуючи хоча б раз у рік (а то і два або навіть три!!!) своїм пишним цвітінням, треба щоб вона була споконвічно ЗДОРОВА/

І, що дуже важливо, умови вашої квартири, підвіконня, зимового саду, заскленого балкона або лоджії, підходили б для неї.

У невідповідних умовах навіть саме здорове рослина приречена на повільне і болісне вмирання – пам’ятайте про це.
Зараз захоплення орхідеями зазвичай починається з покупки вподобаного квітучої рослини в магазині, і зазвичай це гібридні орхідеї, що вирощуються в промислових масштабах в Голландії або на Тайвані. також хочемо порекомендувати купити орхідею на сайті у найкращих спеціалістів та по доступній ціні.

Фаленопсис

На першому місці, звичайно,Фаленопсиси(Phalaenopsis)- орхідеї-метелики, ідеальні рослини для початківців орхидеистов, чудові своїм тривалим цвітінням і красою та кількістю квіток. Особливо вражають екземпляри з двома квітконосами, що несуть по два низки яскравих квіток різноманітного забарвлення, яка може бути майже всіх кольорів від білого, жовтого, червоного і майже чорного, за винятком хіба що небесно-блакитного.

Більшість прекрасно адаптуються до домашніх умов.
Квітки фаленопсиса можуть триматися на квітконосі до місяця і більше.
Рослини будинки вимагають притенки від прямих променів денного літнього сонця і теплого змісту цілий рік.
Цвітіння фаленопсиса може ініціюватися в періоди щорічного відключення опалення у весняний та осінній період року.