Як купити та пригнати авто зі США

Як купити та пригнати авто зі США?

61 Новости Винницы

Стан доріг у країні сприяє частому виходу з експлуатації автотранспорту. Тому автовласники постійно займаються пошуком запчастин та ремонтами. На жаль, настає момент, коли залізний друг не підлягає ремонту, його краще замінити. Придбання нового автомобіля для більшості українців залишається нездійсненною мрією, адже потребує великих матеріальних витрат. Вихід із скрутної ситуації є. Це ПРИГОН авто в Україну з-за кордону.

Переваги пригону транспорту з пробігом з-за кордону

Купити автомобіль колесив якісними дорогами іноземної держави вигідно, тому що:
— іномарки мають сучасну комплектацію (клімат-контроль, склопідйомники, підсилювач керма), що забезпечує комфортні умови в дорозі;
— завдяки пристойному стану доріг та якісному паливу, ходова частина та робочі агрегати довго зберігають експлуатаційний ресурс;
— дорогі послуги автосервісу спонукають автовласників частіше змінювати авто, тому вибір автомобілів, які були у використанні, досить великий.

Особливо залучають українці доступні ціни на автомобілі, що ввозяться з-за кордону. Авто на українському ринку обходяться дорожче, ніж іномарки з розмитненням, оплатою пригону та витратами на ремонт.

Як купити та пригнати авто зі США

Авто б/у з Америки

Автомобілі з пробігом приганяють із європейських країн, Грузії, Канади. Вигідно для українських водіїв купити авто зі США, оскільки ціни на них дуже привабливі, навіть із витратами на оформлення, ремонт, перевезення через океан. Доступність цін обумовлена ​​великим сегментом авторинку в країні. За рік в Америці продається до 18000000 авто. Зазвичай машини в США продають на аукціонах, продаж здійснюють страхові компанії. Часто це авто після ДТП, списаний чи конфіскований банками транспорт. На аукціонах щодня продається кілька тисяч автомобілів.

Придбання автомобілів з пробігом У США має суттєві переваги:
— Комплектація авто забезпечує максимальний комфорт, до якого звикли жителі США;
— Спідометр фіксує реальний пробіг, показники мають документальне підтвердження (скручування пробігу тягне за собою кримінальну відповідальність)
— Американський авторинок відрізняється широким асортиментом, пропонуючи покупцям велику кількість популярних марок. Ціни на авто в Америці від 15 000 доларів, 3-4 місяці продовжується доставки. Замовлення послуги «Ремонт під ключ» гарантує отримання транспорту у справному стані. Бажаючі придбати авто з пробігом у США, краще скористатися послугами виконавців, які відповідають за всі етапи покупки від вибору моделі авто до підготовки пакета необхідних документів. Автомобіль буде доставлено замовнику в Україні в зазначений термін. Зазвичай вибираються авто, випущені після 2010 року (на них діють пільгові тарифні ставки), розмитнення обійдеться до 3 тисяч доларів.