Як купити криптовалюту. Де купити криптовалюту

Як купити криптовалюту. Де купити криптовалюту

74 Новости Винницы

Як купити криптовалюту. Де купити криптовалюту? Binance — найбільша та найпопулярніша біржа криптовалют у світі. Вона була заснована у Китаї в середині 2017 року. Швидкість, з якою біржа Binance домінує на ринку криптовалют, вражає. Мільйони користувачів по всьому світу використовують цю платформу для купівлі та продажу криптовалют. Це також зручний браузер та мобільний гаманець, а також низка інноваційних фінансових сервісів, розроблених з використанням технології Blockchain. Що варто знати про біржу Binance? Кутипи криптовалюту можна тут — bit.ly/3qtvtOX

Як купити криптовалюту. Де купити криптовалюту

Найбільша біржа цифрової валюти у світі

Обсяг — це фактор, який повідомляє користувача розмір обороту. Це щоденна сума всіх угод, укладених усередині біржі. Біржа Бінанс може похвалитися щоденним обсягом у кілька мільярдів доларів! Довгий час жодна біржа навіть близько не могла підійти до цього кордону. В даний час Huobi – гідний конкурент біржі Binance.

Як купити криптовалюту. Де купити криптовалюту

Біржа Binance обслуговує мільйони клієнтів з усього світу та пропонує до 400 різних криптовалют! Платформа має власний службовий токен, гаманець, платіжну картку і зараз розробляє Binance DEX, децентралізовану версію біржі. Це вражаючий проект, який домінував на ринку протягом кількох років і вдвічі перевершив існуючі фондові біржі.

Які криптовалюти підтримує біржа Binance?

Список криптовалют, що підтримуються біржею Binance, дуже вражає. У списку 400 різних токенів на вибір! Звичайно, транзакції можна здійснювати в парах криптовалют, наприклад, продаючи біткоїни за Ethereum або навпаки. Біржа також підтримує фіатні валюти, наприклад долар США, завдяки чому люди, які не мають криптовалюти, можуть легко зробити тут свою першу транзакцію. Список криптовалют, що підтримуються, постійно розвивається, і на нього впливають самі користувачі, які можуть проголосувати за те, який токен буде включений найближчим часом.

Які можливості пропонує користувачам Binance?

Це дуже сучасна та проста у використанні інвестиційна платформа, за допомогою якої можна купувати та продавати криптовалюти. Існують швидкі ринкові транзакції, при яких платформа автоматично вибирає кращу пропозицію, а також транзакції, що очікують, коли користувач визначає ціну, за якою він хоче купити або продати цифрові валюти. Коли на біржу надійде пропозиція, що відповідає цим критеріям, транзакцію буде завершено.

Як купити криптовалюту. Де купити криптовалюту

Біржа Binance також розробляє низку інших ініціатив: можливість інвестувати в нові проекти, платформу для розробників, платіжну картку VISA, прикріплену до гаманця з криптовалютою та децентралізований обмін, де не потрібна перевірка особи. Біржа Binance є безумовним лідером у галузі, хоча слід визнати, що є кілька інших бірж, які сміливо намагаються не відставати від лідера. Ще рік тому жодна платформа не могла наблизитись до вражаючих результатів Binance.