Вязальная машина, какая лучше?

536 Новости Винницы

Для деяких в’язання — це звичайне хобі. А ось інші таким чином заробляють собі на життя. Якщо ви хочете створювати воістину якісні і красиві речі для себе або на продаж, то варто купити в’язальну машинку. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені різноманітні пристрої для створення великої кількості оригінальних переплетень. В’язальні машини Silver Reed, Hague, KnittStyler відрізняються високою якістю виконання, оскільки в їх розробці використовувалися новітні комп’ютерні технології. З такою технікою вам не доведеться турбуватися про отримання рівного і однорідного полотна. Електронні в’язальні машинки для будинку ідеально справляються з будь-якими поставленими завданнями в межах функціоналу. Цікавить вартість «розумної» техніки? Ціна в’язальних машин вказана в каталозі і залежить від бренду і технічних характеристик виробу.

Купить вязальную машину в Украине Вы можете сети супермаркетов «Швейний Світ». Тут можно купить машины для вязания в Киеве с доставкой по всей Украине!Вязальная машина, какая лучше?

КЛАСИ ПРИСТРОЇВ

Будь-в’язальна машина вибирається з урахуванням власних потреб покупця, тому важливо ознайомитися з особливостями пропонованих пристроїв. Класифікація апаратів передбачає врахування різних факторів, в числі яких клас, число фонтур, метод програмування і т. д. Перший критерій визначає відстань між голками і розмір використовуваної пряжі. В’язальні машини бувають трьох класів:

3 — застосовуються товсті голки і пряжа 200 м/100 г;
5 — розрахований на використання середніх голок і ниток до 500 м/100 г;
7 — передбачає застосування тонких голок і відповідної пряжі (600 м/100 г).
Найбільш оптимальною моделлю для дому вважається п’ятий клас. Ці пристрої підтримують використання товстої і тонкої пряжі, тому є достатньо універсальними. При цьому передбачається застосування набору «через голку», завдяки чому можна в’язати гумку 1*1 і кулірну гладь.

РІЗНОВИДИ МАШИН

Згідно з числа фонтур, в’язальна машина для дому може бути однофонтурной і двухфонтурной. Перші створюють однолицевое полотно і різні переплетення на його основі. Другі здатні виготовляти двосторонню тканина. Великим попитом у майстринь користуються двухфонтурные машини для в’язання, оскільки вони дозволяють створювати велику кількість переплетень. Одним з таких пристроїв є модель Silver Reed SK280. В залежності від ваших знань і навичок можна створювати такі полотна:

кулірна гладь;
вівінг;
коси;
валики;
жаккард;
тиснений ажур і багато іншого.
За методом управління голками розрізняють ручні, перфокартные та електронні в’язальні машинки. У Києві великим попитом користуються саме останні, оскільки вони функціонують під управлінням комп’ютера. Спеціальне ПЗ видає дані про кількість петель, зміні кольору ниток та іншу інформацію. Таким чином, ви будете повністю контролювати процес в’язання, не допустивши жодного дефекту або помилки.

Плануєте купити в’язальну машину? В Україні наш інтернет-магазин обслуговує багато міст, тому будь-який споживач зможе замовити тут бажану продукцію. Кожна машина для в’язання відрізняється наявністю безлічі функцій, що дозволить створювати різноманітні полотна для пошиття ексклюзивного одягу. У каталозі представлені наявні моделі і вказана вартість товару. Ціна в’язальних машинок формується на основі їх технічних характеристик і бренду. При необхідності ми уточнимо цікаву інформацію у телефонному режимі.