“Врятував багато життів”: Це невимовне г0ре для всіх! Пішов з життя видатний українець – страшна сме*рть. Кор0навірус не п0щадив!

210 Новости Винницы

Від коронавірусної хвороби (COVID-19) помер завідувач інфекційною реанімацією 5-ї лікарні Києва Олександр Артемов.

Як повідомила в Facebook лікарка-інфекціоністка Ольга Голубовська, він перебував у реанімації останні 60 днів.

“Наш незмінний багатолітній завідувач інфекційною реанімацією спочатку в Олександрівській лікарні, потім – у 9-й лікарні, останніми роками – 5-та лікарня міста Києва”, – написала вона.

За словами Голубовської, Артемов був прекрасним лікарем, завідувачем і чудовою людиною.

“Врятував багато життів”: Це невимовне г0ре для всіх! Пішов з життя видатний українець – страшна сме*рть. Кор0навірус не п0щадив!

“Можна сказати, вихованець нашої кафедри. Коли ще кафедри щось значили в цій країні… Стара школа ставлення до хворого, до вчителів, до співробітників”, – додала лікарка.

Раніше, директор Київського обласного онкологічного диспансеру Олег Ременник помер внаслідок ускладнень коронавірусу 26 листопада.

Про це у Facebook повідомила секретарка Вишгородської центральної районної лікарні Наталія Бурлій. “За десятиліття своєї роботи він врятував життя тисячам людей”, – написала вона.

Ременника назвали людиною великої душі та серця і лікарем-онкологом від бога, талановитим керівником обласного онкодиспансеру. Медику було 62 роки.