Вінницька облрада призначить керівника Центру громадського здоров’я і лікарні ім. Ющенка

43 Новости Винницы

У Вінницькій обласній разі оголосили конкурси на вакантні посади керівників закладів охорони здоров’я. Конкурсні комісії, склад яких було затверджено 5 січня, визначать, хто очолюватиме Вінницький обласний центр громадського здоров’я та обласну психоневрологічну лікарню ім. Ющенка.

Вимоги до претендента на вакантну посаду керівника КНП «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка Вінницької обласної Ради»:

  • громадянство України
  • вільне володіння українською мовою
  • вища освіта за ступенем магістра галузей знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я»
  • стаж роботи на керівних посадах 7 років.

Конкурсна пропозиція передбачає план розвитку підприємства на середньострокову перспективу, заходи з виконання завдань підприємства і результату аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції, пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства, пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства.

Зараз керівником лікарні є Софія Кучерук.

Вимоги до претендента на посаду керівника «Вінницький обласний центр громадського здоров’я»:

  • вища освіта (спеціаліст, магістр) у галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування», або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Гуманітарні науки», або «Охорона здоров’я.
  • стаж роботи на керівних посадах: — не менше 7 років.

Конкурсна пропозиція передбачає:

  • аналіз поточного стану системи громадського здоров’я області;
  • план розвитку комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний центр громадського здоров’я Вінницької обласної Ради» протягом одного року;
  • заходи з виконання завдань комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний центр громадського здоров’я Вінницької обласної Ради» і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;
  • пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний центр громадського здоров’я Вінницької обласної Ради»;
  • пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності комунального некомерційного підприємства ««Вінницький обласний центр громадського здоров’я Вінницької обласної Ради».

Нагадаємо, Центр громадського здоров’я – нове підприємство, утворене в жовтні 2020 року.