Вінничани розповіли, чи готові вони до адаптивного карантину. Опитування

20 Новости Винницы

Україна з 24 лютого повернеться до адаптивного карантину. Будуть запроваджені чотири рівні епідемічної небезпеки: зелений, жовтий, помаранчевий та червоний. Відповідне рішення ухвалили на засіданні Кабінету Міністрів 17 лютого.

У Вінниці до адаптивного карантину особливо не готуються. Місцеві жителі вже адаптувалися протягом минулого року. Обмеження, які будуть введені з 24 лютого – вітають. І відзначають, що жителям слід бути більш відповідальними не тільки за своє здоров’я, але і здоров’я оточуючих. Тому просять носити маски та користуватися антисептиками. Всім. Без обмежень.

Редакція зробила опитування серед вінничан, як вони готуються до адаптивного карантину.

«Ні о чого не готуюся. Тому, що пережили стільки цих карантинів. Немає жодної потреби до нього готуватися. У мене немає зараз потреб орендувати якісь там ресторани. Закуповуватися також не бачу ніякого сенсу. Так що, я ні до чого не готуюсь», – каже Олександр Панченко.

«Я – за карантин. Всіма руками і ногами. Ну якби ж його дотримуватися?! Поки не будуть відповідальними, ніякий карантин не поможе», – каже Катерина Дронь.