Відпочинок у Хмельницькому

Відпочинок у Хмельницькому

65 Новости Винницы

У Хмельницькому можна чудово відпочити, побачити багато визначних пам’яток. Також якщо є бажання з’їздити сюди до родичів або потрібно вирушити до цього міста у відрядження, тоді треба буде десь зупинитися.

Відпочинок у Хмельницькому

Визначні пам’ятки Хмельницького

Можна провести чудовий відпочинок у Хмельницькому. Якщо ви поїдете сюди з дітьми, тут є Аквапарк «7 Океан». Він розташований у торговельно-розважальному центрі. Тут є кам’яні розломи, руїни, брили, тропічні рослини. У центрі аквазони знаходиться великий вулкан, а поряд з ним – скелі та дерева.

Ігровий басейн з’єднаний із затонулим підводним містом Атлантида. У самому торговому центрі є спортивний басейн, ресторани швидкого харчування, різні магазини, спортивні програми.

Для дорослих

Якщо сюди приїхали дорослі люди, вони зможуть відвідати караоке-клуб, відпочити, повечеряти тут, заспівати улюблені пісні. Також у Хмельницькому є безліч ресторанів, кафе, барів. Торгово-розважальний центр «Оазис» робить захоплюючі шопінги. Також тут є кінотеатр, де йдуть різні кіноновинки.

У торговому центрі «Плаза» також можна чудово відпочити, захопити цілий день, відвідати ресторан, пограти в боулінг, побувати в нічному клубі. Тут є готель, сауна з басейном.

Релігійні пам’ятки, пам’ятники та музеї

Відвідавши Хмельницький, можна вирушити до джерела Святого Онуфрія. Він розташований поблизу річки та жіночого монастиря. Тут є купіль з басейном, каплиця, довкола знаходиться мальовнича природа.

Відпочинок у Хмельницькому

Ще з релігійних пам’яток варто виділити собор Різдва Богородиці. Також у цьому місті є особняк, який було споруджено у XIX столітті. Ще, зупинившись на відпочинок у Хмельницькому, можна відвідати Покровський кафедральний собор, Свято-Георгіївський храм. Зацікавлені можуть відвідати Музей історії, Синагогу ремісників, Краєзнавчий музей, Галерею, Музей-студію.

Також можна відвідати пам’ятник вічної слави. Він розташований у дендропарку. Тут можна погуляти, поблукати упорядкованими доріжками, відпочити.

А якщо є бажання вирушити до області, тоді варто відвідати Художній музей, який тут розташований. Тут є постійна експозиція, періодично відбуваються нові виставки. Але доцільно дізнатися про час проведення заздалегідь. Ще тут можна придбати сувеніри, відвідати ринок.

 

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com