Вибір вхідних дверей

82 Новости Винницы

Ваші вхідні двері будуть служити протягом багатьох років. Вони забезпечать відчуття захищеності, тиші та приємного тепла. Щоб двері радували довгі роки, їх потрібно правильно підібрати.

Які вхідні двері в будинок вибрати

Міцні та надійні вхідні двері прослужать не один рік. Їх відкриватимуть і закриватимуть не тільки ваші діти, а й онуки. Ось де найкраще купити вхідні двері: https://triodveri.ua/vhodnie-dveri/. Магазин має великий вибір якісних моделей для будь-якого дизайну.

Вибір вхідних дверей

  • Шукаючи варіанти, які б прослужили багато років, вибирайте дерево. Це єдиний на ринку повністю натуральний, відновлюваний і біорозкладний матеріал. Його довговічність і стійкість доведені часом, тому що дерево є одним з найдавніших будівельних матеріалів у світі. Його довговічність не потрібно рекламувати. Дерев’яні двері, розроблені досвідченими теслями, настільки міцні, що вони можуть успішно отримати міжнародний сертифікат якості.
  • Сталеві двері – мають дерев’яну або сталеву раму, покриту металевими листами та оброблену шпоном, фарбою, матеріалом, схожим на дерево, або — рідше – деревом. Вони часто мають досить високий коефіцієнт тепловіддачі, тому що їх важко ізолювати. Належать до найпопулярніших квартирних дверей в багатоквартирних будинках.
  • Сучасні та хороші зовнішні двері для будинку на одну сім’ю – це енергоефективні двері, які не тільки забезпечують затишне тепло в вашому передпокої, але й реально зменшать рахунки за опалення.

Теплоізоляція дверей – один з найважливіших параметрів, на який ви повинні звернути увагу при пошуку нових дверей. Залежно від техніки, в якій побудований будинок, ви можете вибрати енергозберігаючі моделі.

Важливо, щоб двері мали акустичні та звукоізоляційні якості. Це залежить від коефіцієнта звукоізоляції. Чим він вище, тим краще звукоізоляцію забезпечує двері. Вхідні двері в блок повинні мати коефіцієнт не менше 30 дБ, що дозволить приглушити звуки розмов і кроків.

Протизламні двері додатково укріплені для ефективного захисту від проникнення сторонніх осіб. Про їх довговічність повідомляє клас на основі європейського стандарту. Можна виділити класи від RC1 до RC6, де RC1 означає базовий захист від злому, а RC6 захищає від злому за допомогою потужного електроінструменту.

Великий асортимент дверей: https://triodveri.ua/ в інтернет-магазині, тому обирайте найкращий варіант для вашого будинку чи квартири.