Вибираємо броньовані двері?

72 Новости Винницы

Вибір вхідних дверей є відповідальним вибором, поставитися до якого слід серйозно. Одним з кращих варіантів на ринку є броньовані двері, які по своїй міцності перевершують всі аналоги. Перед покупцем постає металева конструкція, в якій сталеві листи розташовуються з двох сторін. Усередині такої конструкції встановлюють ребра жорсткості. Інший простір заповнюють утеплювачем, яким може бути полімером у вигляді пінопласту або поліуретану, а також мінеральною ватою, що дозволяє знизити витрати. Конструкція відмінно захищена від можливого злому і перешкоджає зовнішнього впливу. З цієї причини власник двері відчуває себе в цілковитій безпеці.

 

Переваги установки броньованих дверей

Якщо розглядати сильні сторони подібних конструкцій, то варто обов’язково виділити наступні нюанси:

  • двері зі сталі відмінно захищена від впливу вогню, якщо порівнювати її з дерев’яною конструкцією;
  • завдяки своїй масивності такі двері здатні відмінно відлякати грабіжників;
  • дерев’яні двері можуть деформуватися з часом, чого не скажеш про бронедверей з додатковими ребрами жорсткості;
  • вартість конструкцій дозволяє віднести їх до середнього і високого цінового сегменту, що підвищує статус власника;
  • варіантів обробки дверей дуже багато, тому оптимальне рішення можна підібрати для будь-якої квартири.
  • Про якість бронедвері говорить безліч факторів. В першу чергу, це товщина металевого каркаса і листів, які використовуються для обшивки. Не менш важливим фактором є захисна фурнітура. Конструкція замка дозволяє говорити про те, наскільки довговічною і практичною виявиться бронедвері в цілому. Не менш важливу роль в забезпеченні максимальної безпеки грає правильність монтажу.

Товщина листів для сучасної двері не може бути менше 1,5 мм. Оптимальним варіантом вважається 2-3 мм. Двері з товщиною обшивки від 3 мм відрізняються великою масою і зазвичай їх встановлюють на території котеджів. Листи повинні обов’язково бути суцільнометалевими, не мати заклепок і зварних швів, що знижують міцність.