Вибір навісного обладнання для міні-тракторів

80 Новости Винницы

Серед сільськогосподарської сучасної техніки затребуваними залишаються міні-трактори. Причиною тому є їх універсальність, зручність в експлуатації. Входячи в категорію професійної і доступною за ціною техніки, такі пристосування без зусиль справляються з побутовими і комунальними завданнями, заходам сільськогосподарського значення.

асортиментний ряд
Міні-трактор охоплює ще більший спектр виконуваних заходів, коли з ним застосовується обладнання навісного типу. У такому тандемі виходить техніка, що демонструє цілий набір важливих функцій.

Сьогодні навісне обладнання для міні-тракторів купується окремо або разом. Воно дає можливість власнику транспорту виконувати практично будь-які роботи, наприклад:

Обробка земельних угідь з посівом і відходом, збором отриманого врожаю здійснюється за допомогою культиватора з сівалкою, борони, картоплесаджалки з плугом та ін.
Часто проводиться прибирання територій тепер стає простій і доступній при використанні лопат-відвалів, щіток для якісного підмітання, подрібнювачів.
Всілякі ландшафтні роботи, заходи, що проводяться на будівельному майданчику, спрощуються за рахунок вил, навантажувачів, відвалів.

В каталозі пропонуються установки на міні-трактора від відомих торгових марок. Всі вони без винятку відрізняються відмінною якістю, надійністю і простотою в експлуатації. У конструкції присутній мінімальну кількість деталей, які потрібно регулярно обробляти змащуючими речовинами. Однак такі елементи забезпечують істотну економію палива при демонстрації максимальної продуктивності.

Правильний вибір

Компанія «Міні-Агро» пропонує великий асортимент навісних установок на міні-трактора. За допомогою таких агрегатів грунт ретельно готується до майбутнього посіву та отриманню багатого врожаю. Маневрена техніка забезпечує швидке транспортування отриманої сировини, повне прибирання ділянки.

Навісне обладнання пропонується від відомих брендів, наприклад:

Deutz-Fahr;
Xingtai;
Shifeng тощо.
При покупці описуваних пристосувань клієнту забезпечується гарантійне і післягарантійне обслуговування. Завдяки наявності офіційної дистрибуції споживачеві пропонуються найвигідніші ціни на оснащення для міні-тракторів. При необхідності можна підібрати запчастини для проведення поточного ремонту.