Вибір дитячого квадроциклу

Вибір дитячого квадроциклу

40 Новости Винницы

Багато дітей дозвілля проводять пасивно. Щоб дитина була активною, багато батьків купують квадроцикл. Ця іграшка допоможе не тільки захоплююче проводити час, а й розвинути впевненість.

Вибір дитячого квадроциклу

Параметри вибору

Щоб придбати дитячий транспорт, необхідно наголосити на кількох важливих деталях:

  • Вік. Транспорт вибирають зростання дитини. Важливо, щоб ноги доходили до підставок, а коліна не були сильно випирають над кермом. Кожен квадроцикл орієнтований на певний вік: з 3 до 8 років, з 8 до 12 років.
  • Опція обмеження швидкості. Це інша важлива характеристика, що допомагає встановити межу в 7 км/год, щоб дитина мала можливість навчитися маневрам, гальмам і входженню в повороти. Це забезпечує захист техніки та водія від неприємностей. Коли керування буде впевненим, можна усунути обмеження.
  • Потужність та швидкість. Малопотужні пристрої (3.5 л. с.) можна вибирати для їзди асфальтом або ґрунтовими дорогами зі швидкістю 20-40 км/год. Потужна техніка (7-12 к. с.) відмінно підходить для поїздки по траві, піску.
  • Число посадкових місць. Є квадроцикли для 1 та 2 дітей. Але двомісні моделі дещо довші, тому для її транспортування потрібно більше місця.
  • Захист бамперів. Діти при їзді часто врізаються в якісь перешкоди, а металеві дуги будуть чудовим захистом від пошкодження обшивки.
  • Фари. Для катання у темний період бажано придбати квадроцикл із фарами. Стоп-сигнал, розташований ззаду, потрібний для безпеки.
  • Багажник. Діти люблять повторювати за дорослими. Багажник допоможе перевозити якісь товари.

Це основні чинники, куди слід звертати увагу під час виборів дитячого квадроцикла. Але є й додаткові параметри. При цьому вони не вважаються такими важливими, тому що діти не експлуатують цю мототехніку як дорослі.

Важливо зважати і на ціну. Квадроцикли на бензині в 20-30 тис. рублів годі було навіть розглядати. Техніка швидко виходить із ладу, а також не гарантує безпеку.

Квадроцикл має бути яскравим. При цьому не всі виробники наголошують на дизайн машини. Безпека вважається не менш важливим фактором. У квадроцикла має бути функція екстреної зупинки. Також потрібні розширювачі арок, захист для рук та дистанційне керування двигуна. Все це і забезпечує безпеку дитини. Вибір дитячого квадроциклу.

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com