Велосипеди Bergamont

Велосипеди Bergamont

52 Новости Винницы

Bergamont – це німецький бренд, що виготовляє різні види велобайків. Ця фірма виготовляє гірські, міські, універсальні, дитячі та туристичні моделі. На сьогоднішній день пересування містом на даному виді транспорту стало дуже популярним. Для велосипедистів виділяють спеціальні ділянки на дорогах, на стоянках. Велосипеди вважаються екологічним видом транспорту: вони абсолютно не завдають шкоди навколишньому середовищу, оскільки працюють не на паливі. Купивши цей велосипед, Ви отримаєте німецьку якість хардтейлів Bergamont Revox! Інженери відомої компанії в Гамбурзі не перестають дивувати професійну велотехніку. Вона завжди залишається на вістрі затребуваності за рахунок передових розробок та інновацій. Всі впроваджені нововведення тестуються відразу досвідченими гонщиками, тому кожен велосипед Bergamont Revox адаптований до суворих умов експлуатації.

Велосипеди Bergamont

Історія бренду Bergamont

Ця компанія була створена у 1993 році. Продукція цієї торгової марки завжди відрізнялася високою якістю і відносною доступністю. На сьогоднішній момент Bergamont стала однією з провідних фірм-виробників велобайків у світі. Вся продукція бренду проходить тестування в жорстких умовах: на бруківці, будовах і т.д.

Ці велики підійдуть як для просунутих користувачів, так і для звичайних. Цей транспорт цінується за його хорошу керованість, надійність та комфорт під час їзди. Bergamont не потребує реклами, саме тому грошові ресурси фірма витрачає не на розкручування бренду, а на модернізацію своїх виробів.

Велосипеди німецького бренду Bergamont

Основні види велосипедів цього бренду
Bergamont випускає такі види велобайків:

  • гірські;
  • міські;
  • універсальні;
  • туристичні;
  • дитячі.

Гірський вид великов призначений для бездоріжжя та гірських доріжок. Рама такого транспорту виконана із сталі, амортизація дуже гарна. За вагою ці велобайки досить важкі, але в процесі їзди цього абсолютно непомітно.

Міські велосипеди купують для їзди у межах міста. Це більш легкі велосипеди зі стандартними характеристиками.

Універсальні види велобайків – щось середнє між міськими та гірськими. Такий тип транспорту підійде для тривалих поїздок, бездоріжжя вони також не бояться.

Найміцніший вид – туристичні. Конструкція цього транспорту найнадійніша. Їхня рама може витримати великий вантаж.

Дитячі великі, звісно ж, відрізняються невеликими розмірами. До кожного віку є своя модель велобайка.

Де можна придбати велосипеди цієї фірми

Найоптимальніший варіант – замовити великий в Інтернеті. На сайті можна знайти багато інформації про модель, що цікавить. Крім того, вибір в мережі набагато ширший, ніж в офлайн магазині. До того ж така покупка стане економічно вигіднішою.

 

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com