В неділю у Вінниці через велозмагання перекриють частину проспекту Юності

75 Новости Винницы

18 липня у Вінниці, з 9:30 до 15:30 буде тимчасово перекрито рух автотранспорту на ділянці проспекту Юності – від вул. Келецької до музею-садиби М.І.Пирогова. Змінено схему руху автобусів №7 та №16 і маршрутних таксі №11Б, №18 А, №29А.

За інформацією Вінницької міської ради, рух перекриють у зв’язку з проведенням у Вінниці відкритого чемпіонату України з велосипедного спорту. У змаганнях візьмуть участь близько ста велосипедистів різного віку. До Вінниці вони приїдуть зі всієї України.

Під час перекриття руху автобуси та маршрутні таксі частково змінять схеми своїх руху (маршрутів).

Автобус №7 «Вул. Якова Шепеля – Пирогово» їхатиме за звичним маршрутом до перехрестя вул. Пирогова – вул. К. Василенка. Далі – за зміненим маршрутом – вулицею Пирогова через «Електромережу» до Музею-садиби М. І. Пирогова. Потім – за звичним маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.

Автобус №16 «Меморіал Визволення – Барське шосе – Аграрний університет» перевозитиме пасажирів за звичним маршрутом до перехрестя вул. Келецька – просп. Юності. Далі – за зміненим маршрутом вул. Келецькою, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова до перехрестя вул. Пирогова – вул. Гніванське шосе. Потім – за затвердженим маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.

Маршрутне таксі №11Б «Корея – Пирогово – Барське шосе (Садове)» буде рухатись за звичним маршрутом до перехрестя просп. Юності – вул. Келецька. Далі – за зміненим маршрутом вул. Келецькою, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М. І. Пирогова. Потім — за звичним маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.

Маршрутне таксі №18А «Західний автовокзал – Пирогово – Аграрний університет» буде їхати за маршрутом до перехрестя просп. Юності – вул. Келецька, далі – за зміненим маршрутом вул. Келецькою, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М.І. Пирогова. Потім – за затвердженим маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.

Маршрутне таксі №29А «Пирогово – Вул. Чехова (ТЦ «Грош»)» рухатиметься за звичним маршрутом до перехрестя вул. Келецька – просп. Юності, далі – за зміненим маршрутом вул. Келецькою, вул. 600-річчя, вул. К. Василенка, вул. Пирогова через «Електромережу» до Музея-садиби М.І. Пирогова. Потім – за затвердженим маршрутом. Рух у зворотному напрямку буде організовано відповідно за названими вулицями.