В Липовці знайшли мертвим чоловіка. Поліція затримала підозрюваного у вбивстві

55 Новости Винницы

На Вінниччині 25 червня оперативники затримали раніше судимого мешканця м. Липовець, який під час раптового конфлікту побив свого знайомого. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікаціі поліціі у Вінницькій області.

«Близько 17.00 години до поліції надійшло повідомлення від фельдшера медичного закладу про те, що в одному з будинків населеного пункту виявлено тіло 56-річного місцевого жителя без ознак життя.

Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

На тілі потерпілого поліцейські виявили численні тілесні ушкодження», зазначено в повідомленні.

Як розповів керівник відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції Павло Дармограй, через кілька годин після надходження повідомлення працівники поліції за місцем проживання затримали підозрюваного у вчиненні злочину. Ним виявився раніше судимий 33–річний місцевий житель.

Поліцейські встановили, що зловмисник, перебуваючи у нетверезому стані, прийшов у будинок потерпілого. Під час розмови між чоловіками виникла бійка, в ході якої підозрюваний завдав господарю будинку численних ударів по голові та тілу. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Затриманому оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info