В Агрономічному під час облаштування каналізації пошкодили газопровід. Без газу залишилися майже 100 будинків

36 Новости Винницы

2 квітня, в селі Агрономічне Вінницького району під час облаштування зливової каналізації було пошкоджено два підземних поліетиленових газопроводи. Без газопостачання залишилося понад 80 будинків.

Про це повідомили в АТ «Вінницягаз».

Як результат – без газопостачання залишилося понад 80 будинків по пров.Весняному та пров.Різдвяному с.Агрономічне, а підземні мережі потребують невідкладного ремонту.

«Вінницягаз» наразі здійснює аварійно-відновлювальні роботи. Зокрема проводить ремонт та заміну ділянок пошкодженого газогону. Після цього має бути проведена перевірка мереж на герметичність та пуск газу споживачам.

До правоохоронних органів подана заява про незаконне втручання в роботу газорозподільних мереж. В таких випадках Законом передбачена відповідальність для винних осіб у вигляді штрафу, а також відшкодування заподіяних збитків.

Мешканців будинків та квартир просять перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань.