Устаткування для паливозаправників

Устаткування для паливозаправників

53 Новости Винницы

Що таке паливозаправник?

Паливозаправник є транспортним засобом, оснащеним спеціальним обладнанням, яке дозволяє йому здійснювати роздачу пального. За допомогою такого виду машин можна роздавати бензин для автомобілів на підприємстві без участі АЗС. У мережі є інформація з цього питання: про те, які види такої техніки існують, про її основні переваги та недоліки.

У машинах такого типу можна перевозити бензин, мазут, гази, дизельне паливо тощо.

Кожен такий транспортний засіб обов’язково має у своїй комплектації засоби для пожежогасіння.

Устаткування для паливозаправників

Основні переваги обладнання для паливозаправників.

Кожен паливозаправник оснащений особливою технікою, яка дозволяє йому здійснювати повний контроль за подачею палива. Сучасна техніка такого типу дозволяє повністю автоматизувати процес роботи. Крім того, контроль за подачею пального відстежується максимально точно, що допомагає виключити випадки розкрадання на підприємстві. Система здатна видавати звіти, як у конкретних операціях, і загальні.

Паливо може видаватися під час оплати як готівкою, і банківською карткою. Існують такі моделі обладнання, яке можна інтегрувати з такими бухгалтерськими програмами як 1С. У зв’язку з цим заправка водіїв того чи іншого підприємства може відбуватися без безпосередньої участі заправника. Можливе встановлення ліміту на заправку (день, місяць, рік).

Будь-яка подібна техніка оснащена:

  • системою навігації;
  • ємнісним датчиком рівня палива;
  • модулем для обліку робочого дня;
  • вузлом паливороздачі.

Є можливість встановлення картки пам’яті. Цей модуль здатний зберігати необхідну інформацію щодо лімітів, карток тощо.

Устаткування для паливозаправників. Основні переваги використання

Для перекриття подачі пального вмонтовується спеціальний клапан. Управління ним здійснюється з допомогою спеціального реле. Техніка чітко контролює те, скільки бензину видано, коли ліміт вичерпано, подача припиняється автоматично. Після цього пристрій надсилає інформацію про кількість відвантаженого палива та його одержувача до головного офісу. Співробітникам компаній зазвичай видаються спеціальні паливні картки на бензин, за допомогою яких вони самостійно можуть здійснювати заправку за допомогою пересувних паливозаправників.

Зазвичай така техніка оснащена власним програмним забезпеченням. Ця програма дозволяє повністю контролювати пересування всіх машин підприємства.

 

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com