«Українські Отамани» поступилися «Кубинським приборкувачам»

328 Новости Винницы

Сьогодні в Гавані «Українські отамани» у відкладеному матчі першого туру групового раунду Всесвітньої серії боксу зустрічалися з «Кубинськими приборкувачами». Кубинцям вдома вдалося взяти переконливий реванш за поразку у першому колі.

У першому поєдинку вечора в категорії до 49 кг Йоанис Аргилагос переміг Дениса Козарука – 3:0.

Робейси Рамірес (до 56 кг) розвинув перевага господарів рингу в бою проти Івана Соловйова, здобувши перемогу технічним нокаутом у третьому раунді.

Загальну перемогу в матчі кубинцям гарантував Ясніер Толедо Лопес (до 64 кг), який виграв у Дениса Пісоцького – 3:0.

Надій хоча б на одне залікове очко «Отаманів» позбавив Арлен Лопез (до 75 кг), який виграв технічним нокаутом у п’ятому раунді у Тараса Головащенко.

Крапку в матчі поставив Ерісланді Савон (до 91 кг) довів свою перевагу над Дмитром Лісовим — 3:0.

«Кубинські приборкувачі» виграли з рахунком 5:0 набрали 13 очок і достроково гарантували собі перше місце в групі А.

Українці з 9 очками залишилися на другій позиції, третіми за 7 пунктами йдуть «Китайські дракони», на останньому місці — мають 4 очки «Турецькі завойовники».

«Отамани» свій заключний бій проведуть вже 2 квітня в гостях проти турків.

Також зберігають шанси на вихід в 1/4 фіналу китайці, вони 1 квітня будуть боксувати у гостях з кубинцями. У випадку їхньої поразки, заключний матч перетвориться для українського клубу в формальність.

Нагадаємо:

Наша команда, з трьома дебютантами в складі, дала бій одному з фаворитів турніру. На Кубу наші боксери пробули за три дні до вечора боксу і весело і активно проводили час підготовки до вечору боксу. Фотографії на своїй сторінці в соцмережі опублікував тренер команди Леонід Лоївський.1zXTRNKTPXI YH1D16-Rq_4