У Хмільницькому районі під час пожежі в будинку загинув чоловік

12 Новости Винницы

20 лютого у селі Рогинці Хмільницького району сталася пожежа в приватному житловому будинку. Під час ліквідації вогню рятувальники виявили чоловіка без ознак життя.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Вінницькій області.

«О 20:54 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Рогинці Хмільницького району горить житловий будинок.

До місця події було направлено КМПЧ с. Уланів. Під час розвідки рятувальники в одній із кімнат будинку виявили чоловіка без ознак життя. Загиблим виявився 68-річний власник будинку. О 21:32 пожежа локалізована, а о 21:38 ліквідована», – повідомили в ГУ ДСНС.

Ймовірна причина загорання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. До боротьби з вогнем залучалося три чоловіки особового складу КМПЧ с. Уланів та один спецавтмобіль.

Цього ж дня, о 18:47 годині до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в с. Бірків Літинської ОТГ.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем охоплено одну із кімнат житлового будинку.

Під час пожежі опіки отримала власниця будинку, яку було доправлено до Літинської ЦРЛ.

О 19:09 пожежу локалізовано, а о 19:30 ліквідовано.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями. До ліквідації даної пожежі від ДСНС залучалося чотири чоловіки особового складу та один спецавтомобіль.