У Вінницькому районі ДТП з двома вантажівками та мікроавтобусом – травмувалися діти

30 Новости Винницы

14 липня у селі Літинські Хутори, що у Вінницькому районі, сталась ДТП за участі легковика та двох вантажівок. Внаслідок аварії травмувалися двоє малолітніх дітей і водій мікроавтобуса, усіх трьох госпіталізували до лікарні. Поліція встановлює причини та обставини аварії.

Про це повідомляють у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Автопригода сталась близько 19:20 годині. За попередньою інформацією слідства, водій Volkswagen не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою «ДАФ», який стояла на узбіччі дороги, за кермом якого перебував 50-річний водій. У результаті удару легковик виїхав на смугу зустрічного руху, де в подальшому зіткнувся ще з однією вантажівкою «ДАФ».

Внаслідок аварії 38-річний водій Volkswagen та двоє його дітей, віком 9 та 12 років, госпіталізовані до медичного закладу.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.