У Вінниці з'явився свій "Хижак". Вінничанин створив унікальний костюм героя з фантастичного екшна. Фото і відео   

44 Новости Винницы

Вінничанин Дмитро Павлов завершив унікальний костюм Хижака з однойменний американського фантастичного бойовика. Образ космічного монстра у нашого земляка вийшов ідентичним з кіношним персонажем. Навіть «вміє» роззявляти пащеку та голосно гарчати. Зауважимо, костюм Дмитро виготовляв понад пів року. Торс Хижака відтворював по гіпсовим відбиткам власного тіла.

«Гіпсову матрицю обробляв чистовою шпаклівкою, покривав рідким пластиком. Знімав його й утворювалась форма, в яку заливав латексні та силіконові компоненти. Після того, як застигали, отримані форми, стали складовими частинами костюма. Голова і зуби з пластику і силікону. Волосся на основі меблевої фурнітури та будівельного чорного силікону та медичного бинта», — вже розповідав нам Дмитро.

Нагадаємо, у січні цього року Дмитро вийшов у центр Вінниці у також авторському костюмі ще одного кіноперсонажа Робота-Самуря.

А до цього відтворив образ трансформер Бамблбі. Таке от у кухаря-кондитера за фахом та будівельника по професії, оригінальне хобі.