У Вінниці затримали чоловіка, який кермував «під кайфом» та без водійських прав

25 Новости Винницы

21 січня вранці на вулиці Євгенія Пікуса патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Golf, що рухався з порушенням ПДР. У водія інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння, що підтвердив огляд в лікаря-нарколога, – у крові кермувальника виявили амфетамін та канабіс. Також виявилося, що кермувальник був позбавлений водійських прав.

Про це інформують в пресслужбі патрульної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки наркосп’яніння. Керманич відмовився пред’явити свої документи. Крім того, він намагався спровокувати інспекторів на конфлікт. Поліцейські порушника затримали.

З’ясувалось, що чоловік позбавлений права керування. Патрульні здійснили поверхневу перевірку автомобіля і виявили там 3 згортки з речовинами, схожими на наркотичні.

Водій погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. В його організмі виявили амфетамін та канабіс.

На водія автомобіля Volkswagen Golf патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння), за ст. 185 (Злісна непокора) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (За те, що сів за кермо, будучи позбавленим права керування) КУпАП.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.