У Вінниці серед білого дня побили та пограбували чоловіка

23 Новости Винницы

22 червня поліцейські затримали двох зловмисників, які по вулиці Хмельницьке шосе, застосувавши до потерпілого фізичну силу, відібрали у нього мобільний телефон та грошові кошти. Правопорушники затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, до поліції звернувся 26-річний вінничанин та повідомив, що його пограбували двоє невідомих чоловіків. Зловмисники нанесли потерпілому тілесні ушкодження, забрали телефон та гроші.

Вжитими оперативними та розшуковими заходами поліцейські встановили зловмисників та затримали їх за місцем проживання. 25-річний вінничанин наразі знаходиться під слідством за вчинення крадіжки, його подільник — 34-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжку та незаконне зберігання наркотиків. Речі потерпілого вилучені.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), підозрюваним загрожує до шести років ув’язнення.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info