У Вінниці родинам, в яких на Новий рік та Різдво народилися діти, подарували коляски

18 Новости Винницы

16 малюків народилось в цьому році на Новий рік та Різдво у Вінниці. 2 лютого у холі міської ради батькам цих діток подарували іграшки та дитячі коляски для новонароджених.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Серед 16 маленьких вінничан, що з’явилися на світ в новорічно-різдвяні свята, одинадцятеро хлопчиків і п’ятеро дівчаток.

«Вже традиційно, за ініціативи Вінницького міського голови Сергія Моргунова та за підтримки депутатського корпусу, батьки, у яких народились діти на Новий Рік та на Різдво, отримують у подарунок коляски. На жаль, через карантин ми не змогли привітати батьків під час сесії міської ради, як робимо це зазвичай. Тому, щоб вберегти здоров’я батьків і їхніх родин, ми передали сьогодні коляски із дотриманням усіх карантинних правил», – каже директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Першим у новорічну ніч народився хлопчик о 1 годині 03 хвилини у Центрі матері та дитини. За подарунком сьогодні прийшов батько малюка.

«Дуже добре, що нам подарували коляску, адже ми ще не купували», – каже Олександр Євгенійович.

Також приємно вражений увагою і вінничанин Владислав, у якого 1 січня народився син Захар.

«Такий подарунок завжди буде доречним. Приємно, що місто дбає про наших діток», – зазначив Владислав.

Нагадаємо, у Вінниці в новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня народилися 12 дітей. На світ з’явилися 7 хлопчиків та 5 дівчаток. Як відомо, в грудні минулого року виконком Вінницької міської ради прийняв рішення Про організацію привітань та вручення подарунків матерям та новонародженим з нагоди Нового 2021 року та Різдва Христового.