У Вінниці п'яний водій отримав шість адмінматеріалів за спробу втечі

38 Новости Винницы

23 травня патрульні виявили автомобіль ЗАЗ, водій якого знаходиться у стані сп’яніння. На сигнал зупинки водій не зреагував та пришвидшив рух. Автомобіль рухався у бік Вінниці автодорогою Р-33 (Вінниця — Турбів — Гайсин — Балта — Велика Михайлівка)

Про це повідомляється на сайті патрульної поліції.

Патрульні розпочали переслідування. Втікаючи, водій ЗАЗу грубо порушував правила дорожнього руху. Кермувальника зупиняли шляхом блокування. Затримали порушника на вулиці Гната Мороза, він намагався сховатись на території приватного домоволодіння.

У водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте пройти огляд на алкотестері чи в медичному закладі чоловік відмовився.

На 56-річного водія автомобіля ЗАЗ патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння), за ст. 122-2 (Не зупинка на вимогу поліцейських), за ч. 1 ст. 126 (Водій був позбавлений права керування), за ч. 2 ст. 122 (Не вмикав покажчики повороту при перестроюванні), за ч. 5 ст. 121 (Був непристебнутий ременем безпеки) та за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.