У Вінниці поліцейські допомогли медикам рятувати чоловіка, в якого двічі зупинялось серце. Відео

29 Новости Винницы

У Вінниці працівники патрульної поліції разом з медиками боролись за життя чоловіка, в якого двічі зупинялось серце і супроводили «швидку» з пацієнтом до лікарні.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

16 березня в обідню пору вінницькі патрульні отримали виклик від працівників швидкої допомоги. Медики прибули на вулицю Ширшова до чоловіка, якому стало зле, і попросили патрульних допомогти з транспортуванням його до карети швидкої.

На момент приїзду на місце події інспекторів у чоловіка зупинилось серце і йому вже проводили серцево-легеневу реанімацію. Патрульні кинулись допомагати лікарям.

Близько пів години медики з поліцейськими боролись за життя чоловіка, по черзі змінюючи одне одного, аж поки в нього не з’явився пульс. Для транспортації хворого до автомобіля швидкої на підмогу прибув ще один екіпаж патрульних.

Між 1-м і 2-м поверхами будинку в чоловіка знову зупинилось серце. Цього разу серцево-легенева реанімація тривала близько 15 хв. Врешті хворого помістили до карети швидкої і оперативно, в супроводі 2-х екіпажів патрульної поліції, доставили до лікарні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info