У Вінниці народилась біла лань. Відео

44 Новости Винницы

У Подільському зоопарку оприлюднили відео, як вольєром бігає новонароджена біла лань. Зауважимо, первісток з’явився у родині оленевих, які торік переїхали до Подільського зоопарку з Одеси.

«Це були важкі пологи. Ми не могли підійти до породіллі. Навіть побоювались, щоб плід не завмер. Першої ночі, після народження, ослабленого малюка відігрівали працівники зоопарку. Попри непрості, тривалі пологи, і мама, і малюк наразі почуваються добре. Малюк споживає материнське молоко. Вигодовуватиме його мама до шести місяців. Участь у догляді за новонародженим бере і його батько. Малюк дуже спритний і допитливий. Тож, батьки ледь встигають за ним», — зауважив директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

Нагадаємо, працівники Подільського зоопарку нещодавно помітили, як їх американський бізон несподівано став активним. Якщо раніше він був неповоротким, то останніми днями “намотує” кола по своєму просторому вольєру. І кут його забігів прямо біля сусіднього вольєру, де живуть рідкісні білі лані.

Зауважимо, у Подільському зоопарку відвідувачам видають парасолі. Зважаючи на дощове літо, яке розпочалося, місцева адміністрація швидко зорієнтувалась та придбала 20 штук, як для дорослих, так і дітей.

Наразі квитки до Подільського зоопарку коштують по 70 гривень з дорослого, за дитину віком від 6 років – рівно десять. За наявності учнівського, або студентського квитків – 30 грн.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info