У Вінниці грали «футбол проти наркотиків»

41 Новости Винницы

У Вінниці 24 червня на стадіоні 35-ї школи команди з різних областей України зіграли футбол до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками. Учасники команд – люди які побороли наркотичну залежність.

У турнірі «Футбол проти наркотиків» взяли участь 16 команд з усієї України, а це близько 100 чоловік з Вінниці, Херсону, Хмельницького, Львову, Черкас, Дніпра, Києва та Житомира.

Змагання організувала ГО «Міжнародна Антинаркотична Асоціація, Вінниця» з Вінницьким міським центром соціальних служб. Підтримати учасників команди прийшла народна депутатка Ірина Борзова.

«Ви великі молодці. Ви показуєте, що можна бути незалежними, що залежність це погано. Бажаю вам бути здоровими, спортивними, щасливими. Вітаю всіх. Ви показуєте приклад, що здоров‘я і життя — найвища цінність», — сказала Ірина Борзова.

«Вболівати буду за кожного, бо кожен з вас вже переможець», — сказала у вітальному слові депутатка обласної ради Людмила Станіславенко, яка також прийшла підтримати учасників.

Для інформації.

«Міжнародна Антинаркотична Асоціація, Вінниця» надає безкоштовні консультації людям, які потребують допомоги в боротьбі із залежністю або їх близьким чи друзям ЦІЛОДОБОВО за телефонами: +380 (97) 506 61 00; +380 (67) 997 46 27; +380 (63) 319 86 46

Консультаційний центр Міжнародної Антинаркотичної Асоціації знаходиться за адресою:

вул. Брацлавська буд. 85, офіс 401

Графік роботи кабінету:

Понеділок — п’ятниця з 10:00 до 16:00 години.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info