У Вінниці через аварії на мережах без опалення та гарячої води опинилися 20 будинків

21 Новости Винницы

26 січня в кількох мікрорайонах Вінниці через аварійні ремонтні роботи без опалення та гарячого водопостачання опинилися щонайменше 20 будинків.

Про це інформують на сайті КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».

Як зазначають в підприємстві, у зв’язку з аварійними ремонтними роботами на деяких ділянках тимчасово призупинені послуги на низку будинків.

Ділянки, де виявлено пориви, та будинки, які отримують від них послуги:

  • на перехресті вул. Київська-Янгеля: будинки за адресами: по вул. Київська, 23,25,27,44; вул. Чорновола, 4,6,14; вул. Янгеля, 68,85,95; вул. Стрілецька, 4; вул. Чорновола,12 (послуга з централізованого опалення).На адреси по вул. Янгеля, 68 та по вул. Чорновола, 12 тимчасово призупинено послугу також і з централізованого гарячого водопостачання.
  • по вул. Л. Толстого, 13: адреси: по вул. Л. Толстого, 13,15,17, 19, 23; вул. Міліційна, 8; вул. Стуса, 32 (послуга з централізованого !!! холодного водопостачання!!!). А на будинок по вул. Л. Толстого, 13 тимчасово призупинено послугу також і з централізованого гарячого водопостачання.
  • по вул. Р. скалецького, 20: будинок за адресою по вул. Р. Скалецького, 32 (послуги з централізованого гарячого та (!!! холодного водопостачання !!!).

«Звертаємо увагу, що послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово призупиняються на будинки споживачів лише у випадку аварійних ситуацій! Вдячні за розуміння!», – зазначають в підприємстві.

Також у «Вінницяміськтеплоенерго» додають, що дана інформація оперативна станом на 09:00. Інформацію оновлюватимуть у випадку появи нових даних.

«Якщо у Вашому будинку є проблеми з подачею послуг з централізованого опалення або централізованого гарячого водопостачання, але Вашої адреси у вищезазначеному переліку немає, необхідно звертатися, в першу чергу, до управляючих компаній (житлово-експлуатаційних об’єднань чи голів правлінь ОСББ). Адже в будинках можуть бути проблеми з послугами у зв’язку з несправностями у внутрішньобудинковій системі, за які відповідають саме управляючі компанії /житлово-експлуатаційні об’єднання/ правління ОСББ», – підкреслюють в підприємстві.