У Козятині відновлять роботу стаціонарного сервісного центру МВС

29 Новости Винницы

Козятинська міська рада перемогла у конкурсному відборі і отримає фінансування з державного бюджету на організацію ініційованого проєкту «Розширення надання адміністративних послуг через ЦНАП – запорука прозорості влади». Тому незабаром тут очікують на відкриття стаціонарного сервісного центру МВС.

Про це повідомляє Козятинська міська ТГ.

«За результатами розгляду клопотань комісією Мінцифри відібрано 165 громад, які у 2021 році отримають фінансування з державного бюджету на розвиток центрів надання адміністративних послуг на загальну суму 231 мільйон гривень. З міського бюджету при цьому не витратиться ні копійки», — зауважують у повідомлені.

Там також зауважили, що мешканці Козятина вже останні декілька років у місті був відсутній сервісний центр МВС. Для отримання правовстановлюючих документів місцевим водіям доводиться їхати до Вінниці чи чекати своєї черги до спеціалістів мобільного сервісного центру, що періодично приїжджають до Козятинського ЦНАПу.

«У травні Козятинська міська рада клопотала до Міністерства цифрової трансформації України про отримання державної субвенції на встановлення обладнання Козятинським ЦНАПом для надання послуг, віднесених до компетенції Міністерства внутрішніх справ. Серед основних функцій та послуг – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів», — пояснили у Козятинській міській ТГ.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

, фото ілюстративне.