Твоє дивовижне тіло — посібник із фізіології для дітей

66 Новости Винницы

Тіло — одна з дивовижних речей, яку кожен пізнає протягом життя. Багато таємничих процесів криються під шкірою, в кістках, різних системах нашого організму. Для того щоб знати, як рости й бути здоровим, розуміти своє тіло, необхідно вивчати фізіологію та психологію людини у різному віці. Книга Твоє дивовижне тіло від Видавничого Дому Школа допомагає малечі знайомитися з собою, нижчою сходинкою піраміди Маслоу та фізичними спроможностями людського тіла. Ціна знань у посібнику — значна, адже текст Галини Дерипаско й ілюстрації Інни Черняк сприяють появі фундаментальних понять дитини про «внутрішній» світ, а українська мова видання полегшує підготовку до школи, уроків з біології, основ здоров’я, природознавства.

Як розмовляти з дитиною про тіло?

Для багатьох батьків, дідусів і бабусь тлумачення таких тем, як відмінність чоловічої та жіночої статей, будова тіла людини для дітей дошкільного віку, були важкими завданнями, що викликали сором чи збентеження. Такі емоції пояснюються нестачею знань з анатомії, забороною розмовляти про природні процеси у зв’язку з особистісними віруваннями, релігійними та етичними поглядами тощо. Але Україна, як і весь світ, не стоїть на місці, тому розмовляти про фізіологічні процеси можна за допомогою спеціальної літератури, яку можна купити у кожному книжному магазині чи навіть онлайн (наприклад, Інтернет-магазин Schoolbook).

У книзі Твоє дивовижне тіло є інтерактивні сторінки, які можна розгортати, вони містять доповнення про явища, структуру людського тіла, невеликі цікавинки. Читаючи інформацію з детальних кольорових ілюстрацій разом із дитиною, дорослому не складно пояснити процеси вагітності чи скорочення серця, будову кісток та м’язів, а дитина отримує елемент гри під час навчання, тому легко запам’ятовує описи.

Твоє дивовижне тіло — посібник із фізіології для дітей

Підготовка до школи разом із Галиною Дерипаско

Видавництво Школа пропонує ознайомитися з іншими книгами Галини Дерипаско, де будова людини для дітей українською не пояснюється, але порушується ряд важливих тем:

  • «12 місяців». Велика картонна книга написана разом із Василем Федієнком про природні явища. Містить відомості про назви місяців, їхній порядок у році. Все, що здавалося неважливим, потрапляє до уваги дитини і вчить бачити красу навколишнього світу, любити природу, рослин і тварин.
  • «Сезонні зміни у лісі». Інтерактивна книга з «віконцями» про флору і фауну лісів у різні пори року. Дитина дізнається, як змінюється сезонна поведінка й спосіб життя диких звірів, як розрізняти їхні сліди та які явища характерні для літа, весни, зими та осені.

Галина Дерипаско Твоє дивовижне тіло написала для знайомства дітей із фізіологічними процесами людського тіла, щоб дорослі допомагали малечі пізнавати світ та себе, знаходити відповіді на питання, що хвилюють, і щоб процес пізнання був цікавим та веселим. Книга пропонує знання, яким немає ціни: як зберігати міцне здоров’я, розуміти фізичний потенціал людини та уважно ставитися до своїх потреб. Ознайомитися з нашою продукцією можно за посиланням https://schoolbook.com.ua/