Тримач для телефону: в чому плюси?

130 Новости Винницы

Складно уявити сучасну людину без смартфона. Це мобільний пристрій надійно пов’язує нас із зовнішнім світом. Кожен день ми присвячуємо гаджетам багато годин: читаємо новини, користуємося навігатором, слухаємо музику, робимо дзвінки, пишемо СМС. Функціонал телефонів просто величезний. Для багатьох це не тільки спосіб підтримувати зв’язок з близькими, розвага, але і необхідний робочий ланка. Тому розлучатися з електронним помічником часом непрощенна розкіш.

Але іноді тримати гаджет в руках не завжди зручно, і навіть небезпечно, наприклад, під час водіння. Але розробники створили спеціальні тримачі. Такі вироби встановлюються на приладову панель або інші місця в машині на рівні очей водія і утримують гаджет. Це полегшує завдання автомобіліста, виходить досить хвацько не тільки водити, але і розмовляти по гучному зв’язку, перевіряти електронну пошту на предмет листи від клієнта або бізнес-партнера, звірятися з навігатором.

Переваги власників для телефонів
Ці прості пристосування полегшують життя багатьох автолюбителів, адже роблять руки вільними, дозволяють концентруватися на дорозі, а не переводити погляд постійно вгору і вниз. Можливо прикріпити виріб не тільки на панель, але і лобове скло за допомогою присоски. Такий варіант кріплення ніяк не зашкодить покриттю.

Існують власники не тільки для водія, але і пасажирів. При тривалих поїздках з’являється бажання згаяти час переглядом фільму. Але тримати телефон постійно не завжди зручно — руки затікають. У продажу представлені моделі, які кріпляться прямо за підголівник. Так гаджет буде перебувати на рівні очей.

Тримач для телефону: в чому плюси?

Вид кріплення

Моделі розрізняються не тільки зовні, але і за способом установки, кріплення і іншим факторам. Перше, що повинен визначити для себе водій, куди він хоче встановити тримач для телефону в авто. Це можуть бути:

настільні варіанти (кріпляться на горизонтальну панель);
на кермо (актуально для байкерів і велосипедистів, вони дуже щільно кріпляться і не зіскакують);
на переднє скло;
решітку для вентиляції;
крісло.

Деякі кріплять прилад до підстаканнику, слоту CD. Обов’язкова умова — провід від власника повинен діставати до прикурювача.

Не всі моделі в магазині стандартні. Часом виробники випускають тільки для техніки Apple або під певний тип пристрою (телефон, планшет, навігатор). Перед покупкою перевіряйте, чи немає обмежень по вазі, обсягу.