Стенди в школі, якими повинні бути?

108 Новости Винницы

Оформлення стендів в школі

Шкільний вестибюль може і зобов’язаний мати смислове навантаження, яке полягає не тільки в архітектурноій функції приміщення. Це місце, за яким про освітній заклад починають судити — діти і батьки першочергово. Дітям в стінах школи повинно бути комфортно, спокійно, зручно. Батьки ж сприймають простір школи з тремтінням у колінах (багато з них) — загальна обстановка нагадує дорослим про суворість шкільних коридорів дитинства, де лаяли за дотик до фіранок, біганину та інше.

Завдання шкільного вестибюля — запросити гостя до подальшого знайомства. Наприклад, батько, який заходить в школу, бачить вже навіть по одному образу вестибюля, що за життя протікає в цих стінах, чим живе освітнє співтовариство і т.д. Серйозну роль в цьому відіграють стенди для школи. Якщо керівництво користується стендами не з міркувань формалізму, матеріали для стендів в школі служать інформатором учасникам навчального процесу, батькам учнів, наглядовим органам.

Купити плакати НУШ від найкращого виробника в Україні компанії Стенд-Дизайн. Компанія Стенд-Дизайн — яскраве оформлення, виготовлення та доставка за 4 дні, власне виробництво.

Стенди в школі, якими повинні бути?

Вестибюль і стенди

Якщо ширше подивитися на питання оформлення холу школи, стане ясно, як оптимально використати  вестибюльний простір, щоб кожен, хто сюди входить відчував себе: а) в освітній установі, б) в установі, робота в якій «кипить», в) в дружній і привітній атмосфері.

Оформлення стендів — копітка робота, яка контролюється з достатньою строгістю і регулярністю. На жаль, трапляється і так, що інформація на стендах оновлюється несвоєчасно, складена формально, нечитабельно оформлена і т.д.
Пункти «ідеального вестибюля» можна перераховувати далі, але тема стендів тут панує і є дуже важливою.

Комфортним для ознайомлення буде довгий стенд, де кількість кишеньок дорівнює кількості класів. Якщо школа маленька, це можливо. Над кожною кишенькою надписаний яскравим шрифтом клас, заплутатися в такому випадку важко. Іноді керівництво робить подовжені кишеньки, відповідні дням тижня.