Що таке - карбоксітерапія

Що таке — карбоксітерапія

125 Новости Винницы

Що таке — карбоксітерапія? Карбоксітерапія — це омолоджуюча, ефективна процедура, яка допомагає в боротьбі зі старінням шкіри обличчя. Процедура представляє собою комбінований вплив на шкіру, що поєднує в собі мезотерапію і ін’єкції вуглекислого газу (CO2). В результаті відбувається розщеплення білків в клітинах шкіри, насичення шкіри киснем, поліпшення мікро- і макроциркуляції.

Що таке - карбоксітерапія

Косметологічні процедури: карбоксітерапія

На чому заснована процедура?
Вуглекислий газ — найсильніший окислювач. При введенні за допомогою ін’єкції під шкіру, він діє подібно до вітаміну С, який також є потужним антиоксидантом, тому процедура карбоксітерапіі добре поєднується з пілінгами і іншими косметичними процедурами. Переваги карбокси-терапії:

  • стимуляція вироблення колагену;
  • ліфтинг за рахунок прискорення кровообігу і обміну речовин;
  • підвищення еластичності шкіри;
  • нормалізація водного балансу;
  • виведення токсинів;
  • поліпшення кольору обличчя;
  • позбавлення від веснянок, пігментних плям і слідів від акне;
  • скорочення мімічних зморшок.

Карбоксітерапіі в домашніх умовах може проводитися за допомогою спеціального апарату, куди необхідно тільки додати вуглекислий газ. На сьогоднішній день косметологічна процедура є однією з кращих, так як за короткий час шкіра буде підтягнута і укріплена. Також за допомогою даної процедури можна прибрати зморшки, а також скорегувати овал обличчя.

Рекомендації косметологів

В основному даний метод застосовують для області очей, де шкіра дуже сильно стоншується. Це пояснюється тим, що особа людини піддається великим навантаженням, і на ньому дуже часто залишаються сліди стресів. В результаті даного процесу шкіра стає сухою, в’ялою, втомленою і нееластичною. Тому варто приділити особливу увагу цій проблемній зоні. Дана процедура складається з п’яти етапів. По-перше, на шкіру наноситься гель, який містить в собі гіалуронову сироватку.

Що таке — карбоксітерапія?

Під дією спеціального гелю шкірний покрив починає виділяти гіалуронову рідину. Потім косметолог наносить на шкіру спеціальний гель. Він має в своєму складі колаген. Даний гель проникає в шкіру і стимулює вироблення колагену. Другий етап — це використання спеціальних насадок, які мають в своєму складі діоксид вуглецю. Він впливає на клітини шкірного покриву і починає насичувати їх киснем. А на третьому етапі косметолог використовує спеціальні маски, які здатні підтягувати шкіру.

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com