Щ0йно! Тер*мінове звернення Тимошенко”Зниження вартості природнього газу в тричі,потрібно лише”

513 Новости Винницы

Тимошенко закликає місцеві ради вимагати у Кабміну подавати населенню газ зі сховищ: “Це дозволить миттєво зменшити тарифи втричі”

Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко розкритикувала дії Кабінету Міністрів Дениса Шмигаля, зокрема підготовку плану антикризових заходів у зв’язку з підвищенням тарифів.

Вона засумнівалася в тому, що “люди, які не здатні прорахувати наслідки своїх же постанов, зуміють придумати якийсь антикризовий план”, передає Цензор.НЕТ із посиланням на facebook-сторінку політика.

“Я закликаю депутатів партії “Батьківщина” по всій країні, а також представників інших сил, яким не байдужий добробут українських сімей, скликати позачергові сесії рад різних рівнів і вимагати від уряду прийняття рішення про направлення на потреби населення газу з наших підземних сховищ за ціною закупівлі. Це дозволить миттєво зменшити тарифи втричі. Найпрозоріша і найсправедливіша схема. Найкращий антикризовий план”, – впевнена Тимошенко.

Тимошенко закликає місцеві ради вимагати у Кабміну подавати населенню газ зі сховищ: Це дозволить миттєво зменшити тарифи втричі 01

Нагадаємо, в січні 2021 року “Нафтогаз” підвищив ціни на природний газ для населення на 14%, до 7,22 грн за 1 куб. м без урахування вартості доставки, яка також зросла. Змінилися і тарифи на тепло і електроенергію.

З кінця минулого року жителі різних регіонів почали виходити на акції протесту.

11 січня прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що влада розробила два підходи, які дозволять суттєво знизити тарифи на газ для населення.