Прогноз погоди по Україні на сьогодні 30 червня 2016

393 Новости Винницы

30 червня, на заході України, а також у Вінницькій і Житомирській областях буде ясна і суха погода, на іншій території країни хмарно.

Температура повітря вдень у країні +26…+31 градусів; нічні показники будуть від +18 градусів до +22. Вітер північно-східного напрямку 5-10 м/сек.

У центральних областях очікуються дощі. Температура повітря в середньому по регіону вдень +26…+28, вночі +18…+20.

На півночі України переважно будуть йти дощі, вдень +26…+28, вночі +16…+28.

У містах східного регіону — дощі, грози. Температура повітря вдень +28…+30 вночі +18…+20.

У південних областях -дощі. Температура повітря вдень +32…+34, вночі +20…+22.

У західній частині країни — істотних опадів не передбачається. Температура повітря в регіоні очікується +27…+29, вночі +13…+15.

Детальний прогноз погоди на 10 та на 14 днів Ви можете переглянути на сайті «MeteoExpert».

У липні стовпчик термометра продовжує залишатися на максимальних рівнях, в деякі дні ймовірно похолодання до 20-ти градусів тепла, але решту часу в природі панує спека в 30-ть градусів. Осадові явища в липні малоймовірні, звичайно, протягом усього цього місяця можна буде спостерігати і дощ, і грозу, і грім, але ці явища будуть нетривалими і рідкісними.
А ось останній серпневий місяць плавно готує людей до настання осіннього часу року. Зрозуміло, серпень ще в повній мірі відноситься до літнього періоду, тому температура повітряного середовища в даний час буде спостерігатися в межах 20-25 градусів тепла. У серпні будуть більше дощів, при цьому вони будуть тривалими і вже прохолодними. Після 8-ого числа в природі починається зміна природних явищ, особливо це буде помітно вночі. У темний час доби на вулиці спостерігається різке похолодання, а вдень ще залишається магнетизм палючого літа.
Яким буде літо 2016 року? Всі вищевказані дані прогнози попередніми даними. Точні результати на настільки тривалий період часу дати не зможе жоден, навіть найбільш професійний синоптик. Ось з цієї причини всі результати приблизні, але вірогідні. У недавні часи люди з великою увагою ставилися до народних прикмет і мудростям, але в сьогоднішній сучасності сама матінка-природа вирішує, що краще буде для людей. Природа непостійна і багата на інтригуючі сюрпризи, тому особливої віри народних прикмет про погоду немає. Так чи інакше, літо для будь-якої людини буде дивним, якщо він сам буде перебувати у відмінному настрої.