Процедура перманентного макіяжу

Процедура перманентного макіяжу

58 Новости Винницы

Сучасні дівчата і жінки готові на все, щоб виглядати красиво і доглянуто цілодобово. Добре, що зараз існує чимало косметичних процедур, які дозволяють бути карколомною, не докладаючи до цього величезних зусиль. Однією з таких процедур є перманентний макіяж.

Процедура перманентного макіяжу

Процедура перманентного макіяжу

Якщо ви вирішили зробити перманентний макіяж, то станете володаркою брів, що нестираються, стрілок на очах або помади на губах. По суті, це та ж татуювання, тільки робиться вона на верхніх шарах шкіри, тому не така драматична. Оновлювати перманентний макіяж доведеться десь раз на два роки. Зате вам більше не знадобляться олівці для брів та помади для губ. Це не тільки економія часу, а й грошей!

Процедура перманентного макіяжу

Насамперед, наважившись зробити перманентний макіяж, потрібно вибрати майстра. До цього питання слід підійти з особливою відповідальністю. Тому що «вивести» перманентний макіяж, як і татуювання, буде складно та болісно. Ретельно вивчіть портфоліо майстра та перегляньте фото його робіт, відгуки клієнтів. Запитайте, якими пігментами працює майстер. Якщо все вас задовольнило, записуйтесь на прийом.

На одну зону знадобиться близько півтори-дві години вашого часу. Майстер покладе вас на кушетку та позначить олівцем лінію губ чи брів. Подивіться уважно, чи все вас влаштовує. Потім обов’язково зверніть увагу, щоб голка, якою робитимуть перманентний макіяж, була стерильною, в упаковці. Майстер обов’язково повинен працювати в рукавичках та масці.

Процедура перманентного макіяжу

Для того, щоб процедура була максимально комфортною та безболісною, майстер нанесе на потрібну ділянку шкіри знеболювальне. Після процедури можливий набряк. Майстер обов’язково повинен вас поінформувати про те, як потрібно доглядати свіжий перманентний макіяж. Наприклад, його потрібно протирати ваткою, змоченою в хлоргексидині і не мочити перші три дні. Потім на шкірі утворюватимуться скоринки, які в жодному разі не можна здирати.

Процедура перманентного макіяжу

Через три-чотири тижні вам потрібно буде прийти на корекцію, щоб майстер зміг підправити місця, де пігмент взявся нерівномірно. Перед процедурою обов’язково ознайомтеся з рядом протипоказань, за яких не можна робити перманентний макіяж.

За допомогою інтернету ви знайдете найкращих майстрів із портфоліо та великим досвідом роботи, які нададуть вам послуги перманентного макіяжу, а також інших фахівців.

 

З приводу реклами пишіть на почту: allvin.com.ua@gmail.com