Прийом відпрацьованих акумуляторів

Прийом відпрацьованих акумуляторів

51 Новости Винницы

Старі акумулятори, які вичерпали свій термін придатності, не можна викидати на звалище. Це завдасть великої шкоди екології. Їх потрібно правильно утилізувати.

Без ліцензії не можна займатися прийомом АКБ, але багато фірм порушують законодавство. Вони приймають акумулятори та виймають із них свинець. Далі вони просто викидають на звалище батарею, в якій містяться шкідливі для довкілля речовини.

Вона має ліцензію на ведення такого роду діяльності. Її фахівці витягують із зданого акумулятора корисні елементи, а отруйні речовини відправляють на утилізацію.

Прийом відпрацьованих акумуляторів

Від чого залежить виторг при здачі АКБ

Розмір виручки при здачі відпрацьованої акумулятора залежить від різних факторів. Наприклад:

  • від виду акумуляторної батареї;
  • від матеріалу, з якого виготовлено корпус;
  • від ваги АКБ;
  • від марки акумулятора та року його виробництва.

Також на розмір виручки впливає ємність акумуляторної батареї та інші важливі характеристики. Для здачі відпрацьованої АКБ звертатися до компанії «ЛомАБ» варто з таких причин:

Клієнт заощадить масу особистого часу. Компанія може своїм транспортом вивезти батареї з місця їх зберігання.
Економія коштів. Жодних штрафів за порушення правил утилізації клієнту ніхто не випише.
Акумулятори приймаються за високою ціною.
Компанія має ліцензію.
Крім цього, розрахунок з клієнтами, якщо це потрібно, може здійснюватися готівкою. Компанія працює вже понад 20 років та зарекомендувала себе як надійний партнер. Щоб здати відпрацьовані акумулятори, достатньо лише зателефонувати менеджерам.

Висновки

Здати акумуляторну батарею, яка відпрацювала свій термін, можна за вигідною ціною. Не варто викидати виріб на звалище. Воно має правильно утилізуватися, щоб не шкодити довкіллю. Тим більше що за це можна отримати досить непогані гроші.