Преимущества инъекций Ботокс (Диспорт)

228 Новости Винницы

Сьогодні інноваційні методи косметології та естетичної медицини дозволяють повернути й утримати стан молодою, пружною і свіжою шкіри в досить короткі терміни. Причому операційні методи не завжди виявляються більш дієвими та результативними. І сьогодні ін’єкції Ботокса і Диспорту — одні з найбільш популярних і доступних омолоджуючих процедур.

Преимущества инъекций Ботокс (Диспорт)

У жінок і чоловіків з віком на обличчі з’являються яскраво виражені мімічні зморшки (в куточках очей, в зоні брів і чола, в зоні губ). І це стає естетичною проблемою для багатьох, тому в хід ідуть різноманітні омолоджуючі засоби, які не завжди дають очікуваний результат. В цьому плані ін’єкції Ботокса набагато ефективніше. Ботулінічний нейротоксин типу А, який є основною діючою речовиною обох препаратів, заморожує м’язи і сприяє розгладженню шкіри в проблемних зонах. У деяких випадках такі ін’єкції краси використовують для лікування гіпергідрозу шкіри. Лікування гіпергідрозу шкіри здійснюється шляхом введення препаратів у зоні пахв, долонь і стоп.У нашому косметологічній клініці уколи краси — Ботокса або Диспорту дуже популярні.

Видимий ефект проявиться вже через декілька діб після процедури, при необхідності через пару тижнів проводиться корекція. Подібні методики успішно практикуються вже більше тридцяти років, і за цей час отримали тільки позитивні відгуки пацієнтів та фахівців.

Ціна Ботокс, ціна диспорт демократична порівняно з іншими косметологічними клініками Києва. Важливо також, щоб ін’єкції проводив досвідчений лікар, який знає, як і куди правильно вводити препарат.

Ретельно підбирайте клініку і лікаря, особливо, якщо потрібна корекція зморшок на лобі, міжбрів’я і «гусячих лапок», інакше результат може неприємно здивувати.

Ботокс і Диспорт абсолютно нешкідливі, т. к. не потрапляють в кров, а діють тільки в зоні уколу.

Ін’єкції Ботокса і Диспорту: корекція зморшок і омолодження

Результат з’явиться вже після одного сеансу. Методика процедури дуже проста і повністю безпечна, не потребує госпіталізації пацієнта, а реабілітаційний період займає всього пару днів. Фахівці у сфері медичної косметології також відзначають, що корекція зморшок за допомогою уколів Ботокса або Диспорту, досить ефективна: однієї процедури цілком достатньо на 3 — 8 місяців в залежності від стану шкіри.

Переваги ін’єкцій Ботокса і Диспорту перед іншими омолоджуючими процедурами:

-Мінімальний ризик виникнення побічних ефектів.
-Процедура займає всього 40 хвилин і проводиться амбулаторно.
-Розгладжуються навіть глибокі мімічні зморшки.
-Хороша профілактика для особи (ви перестанете хмуритися і напружувати м’язи лоба).
-Ефект проявляється протягом 2 — 5 днів.
-Результат зберігається на півроку і більше.
-Прийнятна вартість. Один укол Ботокса коштує 160 грн.