Повернення Донбасу: Зеленський обнадіяв заявою, українці затамували подих

237 Новости Винницы

Повернення Донбасу: Зеленський обнадіяв заявою, українці затамували подих

Рішення військового конфлікту
Володимир Зеленський розповів про повернення територій Донбасу

Перебуваючи на території військових дій по робочого відрядження, Володимир Зеленський зробив важливу заяву для українців. Керівник країни запевнив, що Донбас обов’язково повернеться до України і багаторічний міжнародний конфлікт буде вирішено. Про це повідомляє прес-служба Офісу Президента України.

Глава держави впевнений в тому, що території ділянки кордону Донбасу і Луганщини буде під повним контролем України. За словами Володимира Зеленського, український кордон є найпершим кордоном, де повинні зосередитися сили українських захисників. На території розмежування, оборона повинна бути ефективна по максимуму. Так як група моментального реагування демонструє всю силу захисту країни.

Володимир Зеленський закликав Державну прикордонну службу готуватися до того дня, який буде знаменувати про завершення військових дій. Адже саме прикордонники першими, хто зафіксує деокупацію певних районів Донецької та Луганської області.

Крім цього, президент України зазначив, що для зміцнення українських сил необхідно багато зусиль. Адже для максимальної ефективності, кордони держави повинні бути модернізованими з необхідними технічними, а також інформаційними інструментами, які допоможуть в обороні від ворожих атак.

Варто зазначити, що під час перебування у відділенні інспекторів прикордонної служби, Володимир Зеленський ознайомився з тактико-спеціальної підготовки фахівців. Група швидкого реагування, в свою чергу, продемонструвала президенту удару у відповідь на провокаційні дії ворога.