Послуги по заміні ременя ГРМ

Послуги по заміні ременя ГРМ

37 Новости Винницы

Шток є одним з основних механізмів в автомобілі. Наслідки його відмови, в свою чергу, можуть бути одними з найдорожчих при ремонті. Тому краще запобігти цьому і подбати про всю систему. Найчастіше регулярна заміна ременя ГРМ дозволить вам уникнути проблем.

Послуги по заміні ременя ГРМ
Найчастіше для приводу використовується ремінь і ланцюг. Завдання ременя або ланцюга полягає в передачі приводу від колінчастого вала до распредвали. Які переваги ременя ГРМ:

  • менш складна конструкція,
  • більш низька вартість,
  • малу вагу,
  • безшумна робота.

Необхідність періодичної заміни і відносно висока схильність пошкоджень. Їх джерелом може бути, наприклад, вплив на ремінь моторного масла або палива, що відбувається при збоях інших компонентів двигуна.

Заміна ременя ГРМ: через скільки кілометрів?

Як часто ви повинні міняти ремінь? По-перше, це потрібно робити якщо ми купили автомобіль з ненадійного джерела, без надійної історії обслуговування. Чому? Тому що витрати на всю операцію набагато менше, ніж наслідки недбалості, яка призводить до руйнувань в двигуні. Бо може виявитися, що ремінь ніколи не замінювався, ремінь уже зруйнований, а компоненти зношені.

У регулярно обслуговується автомобілі ви повинні подивитися, які інтервали заміни рекомендує керівництво по експлуатації. Деякі виробники пропонують заміну кожні 60-80 тисяч кілометрів. Інші — навіть кожні 150-200 тисяч.

Рекомендації механіків

Крім пробігу, варто подивитися і на вік машини. Зміна газорозподілу кожні 3-5 років (навіть якщо за цей час автомобіль подолав дуже мало кілометрів) не буде перебільшенням, так як час також негативно позначається на довговічності гумових елементів, а тим часом в двигуні могли з’явитися, наприклад, згадані витоку. Навіть коли машина стоїть, ви можете виявити, що моторне масло повільно капає на ремінь, завдаючи йому великої шкоди.

Інтервали заміни повинні бути скорочені на автомобілях, які часто їздять на коротких ділянках. В даний час в майстерні ви можете провести повну заміну всіх зношених деталей. Компанія надасть на роботи гарантію, що можна вважати одним з найважливіших переваг. Якщо є які-небудь питання, то ви можете обговорити їх з кваліфікованими менеджерами.