Популярні моделі шкіряних наплічних сумок

Популярні моделі шкіряних наплічних сумок

62 Новости Винницы

Наплічна сумка — один з найпопулярніших варіантів, як серед молоді, так і зрілих жінок. Основні переваги виробів — це зручність і комфортна носка. Такий варіант сумки відмінно підійде для прогулянок і подорожі. А якщо вибрати більш витончену і стильну модель, то з нею можна сміливо з’явитися на вечірці. Найчастіше для виготовлення неоплачених сумок застосовують шкіру, так як цей матеріал міцний і довговічний.

Переваги і недоліки

Перед тим, як вибрати модель шкіряної наплечной сумки, необхідно визначитися з основними плюсами аксесуара:

  • зручність і комфорт;
  • вільні руки, так як сумку можна перекинути через плече;
  • універсальність, так як вироби підійдуть під будь-який образ.

До мінусів варто віднести їх невеликий розмір. Якщо укласти в сумку багато речей, то вона стане безформною, що негативно позначиться на образі.

Популярні моделі шкіряних неоплачених сумок

Популярні моделі шкіряних наплічних сумок

Популярні моделі шкіряних наплічних сумок

Сумка-планшет

Раніше така модель нагадувала солдатський атрибут. Але зараз стали випускати більш жіночні екземпляри. У продажу можна побачити сумку квадратної або прямокутної форми. Вона відмінно підійде для документації та електронних гаджетів.

Для пошиття сумки-планшет використовують натуральну і штучну шкіру. Колірна гамма досить велика: є як однотонні варіанти, так і аксесуари з яскравими принтами.

Messenger bag

Це досить містка модель квадратної форми. Найчастіше вона оснащена відкидною кришкою і застібкою спереду. Основна перевага сумки — зручність в шкарпетці, а також сучасний і привабливий вигляд. Аксесуар відмінно доповнить стиль унісекс, мілітарі і кежуал.

Saddle bag

Найчастіше така модель представлена ​​в витражном стилі. Її особливості — це закруглене підставу і маленький розмір. Варіантів виконання велика кількість, серед яких ковбойський стиль, наявність металевих прикрас або ж однотонний варіант без декору. Сумка відмінно підійде для шкарпетки на кожен день і кежуал стилю.

Клатч

Клатч на тонкому ремінці або ланцюжку отримав назву менадьера. Модель виконана в міні версії, а підійде вона для прогулянок на кожен день або торжества. Якщо потрібен елегантний образ, то варто звернути увагу на однотонний аксесуар, а для створення кокетливого і легкого — модель з принтом або декором. Юні дівчата можуть вибрати щось більш оригінальне, наприклад, клатч у вигляді фруктів або тварин.